Principal » Internet » Un laptop de vis vine pentru hipster și dușmani ai corporațiilor mari

Un laptop de vis vine pentru hipster și dușmani ai corporațiilor mari

Internet : Un laptop de vis vine pentru hipster și dușmani ai corporațiilor mari

Intel dacă vă asociați numai cu lacunele din partea Channelului și la sunetul cuvântului Microsoft se simt neplăcut, o companie spaniolă are o soluție tuxedo. Este cartea Tuxedo Ba15, care este prima, cum ar fi producătorul, un laptop pe Linux, cu componente de marcă AMD.

Rezervarea Tuxedo Ba15 are dimensiuni 356 x 234 x 17 mm și o greutate totală egală cu aproximativ 1,4 kg, iar carcasa sa este realizată din aliaj de magneziu și aluminiu, care se referă la așa-numitul. Premium Ultrabooks. Deși producătorul în sine nu poziționează acest echipament într-o clasă superioară și vorbește despre un dispozitiv pentru toată lumea - cu o matrice IPS de 15,6 inch cu o rezoluție nativă completă HD.

Baza platformei AMD Ryzen 5 3500u, astfel încât Core 4 și 8 unitate de timp de bătătură 2.1-3.7 GHz cu 4 MB de cache și grafică integrat Radeon Vega 8. Pentru aceasta, un maxim de 16 GB de memorie DDR4, din păcate într-o configurație cu un singur canal și, de asemenea, două medii de tip M.2. Din care se poate utiliza interschimbabil cu un clasic SATA 2.5 ''.

[1/2

În plus, la bord, putem găsi o carte de rețea wireless Wi-Fi 6 și Bluetooth, precum și o întreagă gamă de conectori de intrare-ieșire. Acestea sunt: ​​USB-C (standard USB 3.2 Gen 1), 2x USB 3.2 Gen 1, USB 2.0, HDMI 2.0, LAN, audio analogic și cititor de carduri de memorie.

De remarcat este o baterie destul de mare a cărei capacitate este de peste 91 wh. Potrivit producătorului, acesta oferă chiar și 25 de ore de muncă în domeniu.

[1/2

Cumpărarea cărții Tuxedo BA15, puteți decide unul dintre cele trei sisteme de operare Linux, și anume Ubuntu 18.04 lts, ​​opensuse 15.1 sau parțial proprietate tuxedo_os, care este variația de facto pe ubuntu budgie. Producătorul oferă, de asemenea, instalarea Windows 10 în modul Dual Boot și criptarea sistemului implicit.

Versiunea de bază, echipată cu un singur SSD cu o capacitate de 250 GB, această cheltuială de 860 de euro (OK. PLN 3885). La acest preț, Tuxedo, în plus față de laptop și sursă de alimentare, oferă o garanție de doi ani și memorie flash USB cu o imagine pentru a restabili sistemul selectat.

Programe

Actualizări actualizează lucrurile noi. Vezi mai multe> Hardware

Recomandat
Lasă Un Comentariu