Principal » Internet » OnePlus TV vine - producătorul de smartphone dorește să intre pe piața TV

OnePlus TV vine - producătorul de smartphone dorește să intre pe piața TV

Internet : OnePlus TV vine - producătorul de smartphone dorește să intre pe piața TV

Compania OnePlus pregătește o surpriză pentru toată lumea. Un producător cunoscut până acum de la crearea numai a smartphone-urilor și a accesoriilor de bază, intenționează să-și extindă activitățile și de anul viitor, de asemenea, să apară pe piața TV. Noul dispozitiv va fi numit TV OnePlus, iar primele informații despre acesta au apărut pe forumul oficial Oneplus, unde a postat Pete Lau, CEO.

El a rezumat activitățile curente și dezvoltarea rapidă de însoțire, reamintind faptul că, timp de 5 ani de existență, a apărut pe piață și OnePlus 8 smartphone-uri bazate pe Android sistem OxygenOS. Acum, compania dorește să dezvolte mai departe și recunoaște un mare potențial în tehnologia 5G și inteligența artificială pentru a facilita viața de zi cu zi în următorii cinci ani. OnePlus împarte viața de zi cu zi a utilizatorilor pentru patru etape principale: acasă, muncă, navetă și a înțeles mai mult timp în mișcare.

"Următorul pas înainte ", Sursa: unpliplus.

Potrivit companiei, această primă categorie atrage în prezent cele mai multe beneficii ale noilor tehnologii și de aceea OnePlus vrea să contribuie la dezvoltarea sa. Vrem să introducem o temă pentru un nivel mai ridicat de comunicare inteligentă. Pentru a realiza acest lucru, vom crea un nou produs cu caracteristici tipice de steaguri OnePlus: cele mai bune impresii de design, calitate a imaginii și a sunetului (...) O numim: OnePlus TV. Noi credem că televizorul are potențialul de a fi ceva mult mai mult decât receptorul pe care îl urmăriți seria preferate - am citit într-un fragment al intrării pe forum.

Deși informațiile postate pe forum, de către șeful de OnePlus nu a fost lipsită de ambiguitate, sau se face referire la un nou televizor, sau o extraorder similară chiar la populara caseta Xiaomi, aceste informații suplimentare furnizate de Business Insider dispersează îndoieli. Lau a confirmat în interviuri că vorbim despre un televizor, care în timp va deveni tot mai inteligente datorită actualizărilor de software. Acesta va fi un proces care rulează pas cu pas. Acest lucru nu va fi ceva care este excelent, complet și revoluționar de la început... - președintele anunțurilor.

Totul indică faptul că dispozitivul va fi echipat cu o formă de asistent vocal a cărui funcționalitate trebuie să fie similară chiar și la posibilitatea asistenței Google. Data exactă a Premieres OnePlus TV nu a fost încă specificată, dar compania speră să afișeze noi echipamente anul viitor. Clar marcate cu privire la faptul că lucrarea este într-adevăr în stadiile incipiente, dar decizia de a crea un nou dispozitiv a fost deja aprobată, iar noul echipament va crește cu siguranță. Între timp, interesați de ziarele Oneplus pe piața smartphone-urilor ar trebui, de asemenea, să fie interesați de premiera viitoare a modelului 6T. Acesta va fi primul smartphone al acestui producător echipat cu un cititor de amprentă din spatele ecranului.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Devotsmart Home

Recomandat
Lasă Un Comentariu