Principal » Internet » LibreOffice 6 vine.2 cu o nouă interfață și sute de corecții

LibreOffice 6 vine.2 cu o nouă interfață și sute de corecții

Internet : LibreOffice 6 vine.2 cu o nouă interfață și sute de corecții

Libreoffice, un pachet gratuit și deschis de birou, se apropie de versiunea 6.2. În concluzie, dezvoltatorii au reamintit ce produse noi ne așteaptă în această versiune. Libreofficul stabil 6.2 vor fi împărtășite pe 7 februarie.

Majoritatea ianuarie 2019, Comunitatea LibreOffice a expirat la lucrarea de pe versiunea 6.2. Probabil cea mai anticipată noutate este Notebookbar - o interfață opțională pentru un pachet de oficiu gratuit. Interfața constă din carduri cu opțiuni divizate tematic și aduce o panglică simplificată vizuală din funcție de birou. LibreOffice cu notebookbar poate vedea pe filmul de la canalul oficial al proiectului.

Previzualizare: Nou (opțional!) Interfața venită în LibreOffice 6.2

Interfața va fi disponibilă pentru scrierea, remiză, calculare și impresionare a programelor. Icoanele elementare și Karas Jaga, precum și traducerile au fost, de asemenea, îmbunătățite. Organizat ciclic "vânătoare" pentru erori, timp în care programatorii adaugă remedii minore, chiar și în sute.

Lucrări paralele sub un proiect foarte interesant de eliberare a documentelor. Dezvoltatorii care lucrează la diferite programe deschise s-au alăturat forțelor pentru a îmbunătăți compatibilitatea cu formatele de fișiere închise. Dezvoltatorii libreOffice se concentrează în prezent pe foi de calcul, în special scrise în versiunile vechi ale programelor de birou. Desigur, toată lumea poate ajuta.

Ramuri 6.1 va fi susținut până la 29 mai 2019 și ar trebui să primim și o versiune 6 în curând.1.5 pachete. Ramuri 6.2 vor fi susținute până în noiembrie 2019.

În baza noastră de date, veți găsi LibreOffice pentru Windows și MacOS, pe Linux îl puteți instala din depozitul dvs. de distribuție, pe mai multe pachete sunt instalate în mod implicit.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu