Principal » Internet » Ei vin rețele rapide Wi-Fi 6 - noul standard și numire simplificată

Ei vin rețele rapide Wi-Fi 6 - noul standard și numire simplificată

Internet : Ei vin rețele rapide Wi-Fi 6 - noul standard și numire simplificată

Wi-Fi Alliance anunță modificări ale rețelei Wi-Fi. Un nou standard, apare pe piață, și cu această ocazie denumirea existentă este schimbată. Noua rețea va utiliza tehnologia 802.11ax, dar în loc să folosească această marcă lungă, utilizați foarte ușor să vă amintiți Wi-Fi 6. Standardele anterioare au primit numere mai mici pentru a păstra sensul întregii schimbări.

În acest fel, de exemplu, Wi-Fi anterior în standardul 802.11AC este acum Wi-Fi 5 și în standardul 802.11N este Wi-Fi 4. Marcajele mai scurte sunt, fără îndoială, mai ușor de amintit și merită să vă amintim că numele similare ale tehnologiilor ulterioare sunt folosite chiar dacă LTE. Aici, soiuri mai rapide și mai rapide, agregând cu ocazia mai multor benzi, primesc o notă, adică următoarea categorie (de ex. LTE Categoria 4. Vă permite să descărcați date la o viteză maximă de până la 150 Mb / s).

Numele scurt al următoarei generații de Wi-Fi, Sursa: Alianța Wi-Fi.

Timp de aproape două decenii, utilizatorii Wi-Fi au trebuit să sorteze Convenția tehnică de numire pentru a determina dacă dispozitivele lor susțin cele mai recente Wi-Fi. Wi-Fi Alliance cu entuziasm introduce Wi-Fi 6 și prezintă o nouă schemă de numire pentru a ajuta utilizatorii Wi-Fi în înțelegerea generației Wi-Fi susținute de dispozitivul sau conexiunea lor - explică schimbarea Edgar Figueroa, președinte și director general al WI -Fi alianța.

Cu ocazia introducerii unui nou standard, organizația intenționează, de asemenea, să ruleze programul de certificare a dispozitivului. Datorită acestui lucru, cumpărătorii vor putea afla că posibilitățile de echipament specific în viteza conexiunilor prin Wi-Fi sunt. Așa cum am citit printre primele informații referitoare la noul standard, Wi-Fi 6 este o conexiune energetică eficientă și rapidă a cărei avantaje (inclusiv de mare viteză și întârzieri mici) trebuie să fie vizibile în orice dispozitiv, de asemenea, în echipamentele mici în internet de lucruri.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> OkTinternet

Recomandat
Lasă Un Comentariu