Principal » Internet » Puteți continua alegerile parlamentare 2019 fără dovezi. Doar aplicația

Puteți continua alegerile parlamentare 2019 fără dovezi. Doar aplicația

Internet : Puteți continua alegerile parlamentare 2019 fără dovezi. Doar aplicația

Alegerile pentru Sejm și Senat, programată pentru 13 octombrie 2019, a doua alegeri în Polonia, la care vă puteți alătura fără o carte de identitate. Doar aplicația Mobywatel pe telefonul dvs. smartphone.

Profil MObywatel Înainte de a descărca aplicația, trebuie să aveți încredere. Puteți să-l pune pe, fără a părăsi casa ta cu servicii bancare online, folosind aceste instrucțiuni. In valoare de. Profilul de încredere salvează o mulțime de timp în care se ocupă cu diverse probleme, de la cererea pentru o nouă carte de identitate după înființarea societății..

Cum se utilizează aplicația Mobywatel?

După instalarea aplicației pe telefonul smartphone, trebuie să o protejați mai întâi cu o parolă puternică. Datorită acestor terțe părți nu au acces la documentele dvs. Este o modalitate destul de bună, mai ales în comparație cu documentele din plastic - le pierdeți, pot fi furate, oricine poate copia cu ușurință. Aplicația va cere, de asemenea, numele dispozitivului pentru a identifica smartphone-uri conectate la documente electronice.

[1/2

În pasul următor, trebuie să selectați tipul de document care va fi stocat pe telefonul smartphone. Aplicația poate descărca nu numai o carte de identitate, ci și un ID de școală sau student, informații despre mașina dvs. (MP) și a expus prescripții.

[1/2

carte de identitate digitală vor fi descărcate după logare la profilul de încredere de către Epuap. Trebuie să introduceți datele de conectare și parola și apoi să prescrieți un cod unic care va veni la numărul de telefon dat când se configurează un profil de încredere.

Cartea de identitate gata arată așa:

Identitatea poate fi confirmată în aplicația pe un alt smartphone. Apoi persoana care arată cartea de identitate poate afișa pe ecranul codului QR smartphone și verificarea persoanei (de exemplu, un membru al comisiei electorale) scanează acest cod în aplicația dvs. și primiți toate datele. Autenticitatea confirmă, de asemenea, micile elemente vizuale ca o hologramă animată și steagul datelor cu caracter personal.

Mobywatel cresc până la rolul ei

Trebuie să vă amintiți că aplicația Mobywatel nu înlocuiește cartea de identitate. Puteți să-l utilizați acolo unde nu este necesară dovada și astfel biroul poștal, la semnarea contractului de închiriere a unui apartament, înscrierea la sala de gimnastică și recent înregistrată la inspecțiile de bilete privind intercepția trenurilor. Acesta este principalul defect al aplicației Mobywatel - costă o mulțime de bani, dar nu mult mai ușor de acum. Mișcarea în aplicație în nimic nu va ajuta un notar public sau instanță. Cu toate acestea, pe baza puteți colecta cartela de vot, pe care am să vă încurajez puternic.

Dacă încă nu știți cine votați, profitați de farul electoral.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareProduct

Recomandat
Lasă Un Comentariu