Principal » Internet » La standul LG, două noi monitoare și cu noi unul pentru a câștiga # PGA2018 #konkurs

La standul LG, două noi monitoare și cu noi unul pentru a câștiga # PGA2018 #konkurs

Internet : La standul LG, două noi monitoare și cu noi unul pentru a câștiga # PGA2018 #konkurs

Potrivit monitoare LG marca sa bucurat de un mare interes în rândul jucătorilor, dar până în prezent au regretat se agață în multe construcții Full HD. Acum, producătorul declară în mod clar necesitatea unei schimbări și a rezultatului primului ministru al a două noi modele: 32GK650F-B și 32GK850F-B. Ambele au o diagonală egală cu 32 '', rezoluția nativă de 2560 x 1440 pixeli și suport pentru tehnologia AMD Freesync, când răcoritoare 144 Hz.

După cum este dezvăluit în timpul unei conferințe închise pentru mass-media, LG pune acest timp la experiența de imersiune. Prin urmare, diagonala 32 '' '. În timp ce rezoluția 1440p, conform producătorului, este un compromis optim între claritate și eficiență a imaginii. Și bine, este greu să fii de acord cu asta. Mergând mai departe, imaginea contrastantă și suculentă trebuie să garanteze matricea VA, încearcă să ajusteze contrastul static la 3000: 1 la luminozitatea a 350 CD / m². În cele din urmă, sincronizarea dinamică în standardul de sincronizare adaptivă către companie cu reîmprospătare 144 Hz va avea grijă de concentrarea înaltă în timpul celor mai intense acțiuni.

Și dacă a fost un model puțin mai scump 32GK850F-B afișând în plus o imagine într-o gamă largă de culori DCI-P3, combinate cu standardul HDR, în timp ce mai ieftin 32GK650F-B este un tipic NARGEOGAMUTOWIEC, care operează în spațiul de culoare SRGB implicit.

Pentru placa grafică, atât unul, cât și cel de-al doilea monitor vor conecta unul dintre cele două conectori HDMI 2.0 sau un singur DP 1.2. Important, varianta conector HDMI este utilizat garantează utilizarea capacităților de afișare și obținând astfel o rezoluție de 1440p și reîmprospătare 144 Hz. Aceasta este încă o caracteristică non-speriată.

Și cum rămâne cu prețurile? Faptul este faptul că prețul exact nu a fost dezvăluit în Polonia, acoperind lipsa de cunoștințe, dar în magazinele americane pentru displayhdr certificat 32GK850F-B scump plătește echivalentul a aproximativ 400 de la 2650 la 2800 zł. Ca un monitor bogat echipat pentru jucători, nu vă puteți ascunde, prețul pare a fi destul de decent.

Concurență cu Lg

Și aici este următoarea competiție cu ocazia Poznań joc Arena 2018. Acum merită să luptați deoarece premiul este complet HD LG 24MK400H-B monitor cu tehnologia de sincronizare dinamică de acțiune, care minimizează întârzierea semnalului.

Pentru a intra în posesia sa, ar trebui să fii utilizator înregistrat al bunurilor de serviciu și, de asemenea, să răspundă la următoarea întrebare de concurență. Vom alege una, în opinia noastră, cel mai interesant răspuns.

Ce tehnologie sau soluție (și de ce) ați dori să vedeți în monitoarele de marcă LG, pentru jucători? Reînnoiți numele și descrieți pe scurt.

Distracție va dura marți pe 16 octombrie 2018. inclusiv. Rezultatele rezultatelor vor avea loc la 18 octombrie. Conținutul complet al regulamentelor

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Widestegaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu