Principal » Internet » Pe iPhone 'ah, puteți viziona cu ușurință filme verticale pe YouTube

Pe iPhone 'ah, puteți viziona cu ușurință filme verticale pe YouTube

Internet : Pe iPhone  'ah, puteți viziona cu ușurință filme verticale pe YouTube

Datorită introducerii emisiunilor live și a înregistrărilor video de smartphone-uri, YouTube a înregistrat o creștere a materialelor filmate în orientare verticală. Prin urmare, în luna iunie, a fost anunțat sprijin pentru acest tip de filme în aplicațiile mobile. Acum, utilizatorii de dispozitive mobile cu un logo dintr-un măr spart, pot folosi deja un player video dinamic adaptiv.

Până în prezent, jucați un film înregistrat vertical, am afișat benzi negre pe laturi. Videoclipul a fost, de asemenea, incomod.,și singura cale de ieșire a rămas la modul ecran complet. Noul jucător din aplicația mobilă YouTube se adaptează la raportul de aspect. Dacă vizionăm filmul în modul vertical, dimensiunea jucătorului este schimbată automat. Nou este cel mai bine prezentat următorului videoclip:

Bye bye, bare negre. ?? Acum, jucătorul YouTube de pe iOS se va adapta automat la forma videoclipului pe care îl puteți înscrie! băutură.stare de nervozitate.COM / 4JZJ6NPJ4G

- Team Youtube (@teamyoutube) 19 decembrie 2017

Dacă, pe de altă parte, decidem să mergem la secțiunea Video Descriere sau comentarii, dimensiunea ferestrei va fi redusă dinamic, oferind o suprafață mai mare pentru a afișa conținutul. După ce faceți clic pe pictograma care vă permite să vă deplasați pe ecranul complet, videoclipul va fi afișat în orientarea verticală, în ipoteza optimă prin completarea întregului ecran al smartphone-urilor.

Noua funcție este introdusă pe partea serverului. Având cea mai recentă versiune a YouTube, nu este, prin urmare, o cerință de a accesa o nouă funcție. Desigur, aplicația YouTube poate fi găsită în baza noastră de date - iOS și Android.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu