Principal » Internet » Pe Android vor fi mai puține aplicații preinstalate din Google

Pe Android vor fi mai puține aplicații preinstalate din Google

Internet : Pe Android vor fi mai puține aplicații preinstalate din Google

Nu numai Google+, dar și alte aplicații nu trebuie să fie preinstalate pe diferite dispozitive Android. Modificările principiilor cooperării dintre Google și producătorii de echipamente înseamnă că cel puțin teoretic numărul de BLOATWARE pe smartphone-urile și tabletele noastre va scădea. În cazul în care, desigur, producătorii nu înlocuiesc aplicațiile pregătite de propria lor societate.

Primele rapoarte au vizat clientul rețelei sociale Google+, pe care nu le vom găsi pe Samsung Galaxy Nota 5. Ele pot fi un semnal pe care compania a decis să reducă în mod semnificativ promovarea acestui portal. Cu toate acestea, aceasta nu este singura schimbare. Deși Android este împărtășită gratuit, toată lumea poate utiliza codul sursă situat în AOSP, dar când producătorul decide să utilizeze NP. Play Store, situația se schimbă. În conformitate cu regulile Google, companiile sunt obligate să preinstalarea o parte din aplicarea acestei companii, cum ar fi browserele Chrome sau Hangouts comunicator.

Aceste programe, spre deosebire de Android, sunt închise, servesc, în timp ce promovarea serviciilor Google și această situație sunt surprinzătoare, nu ar trebui să fie - principiile pot părea nefavorabile, dar alte companii progresează alte companii din situații similare. Cu toate acestea, regulile au fost ușor schimbate. Acum, producătorii precum Samsung, Sony, LG sau HTC nu trebuie să preinstaleze pe dispozitivele clientului Google+, Kiosk Google Play (această aplicație este utilizată pentru a vizualiza revistele și știrile de la vizionarea site-urilor noastre), Google Play Center, precum și Google Joaca. Ele nu sunt obligatorii, astfel încât producătorul de echipamente depinde de faptul dacă acestea vor fi pre-instalate. Doar câteva companii care nu ascultă utilizatorii vor decide cel mai probabil: aceștia cel mai adesea nu doresc software inutil de la care nu folosesc niciodată. Aplicațiile dvs. preferate sunt descărcate de la magazinul de jocuri.

Desigur, situația nu arată ca aplicațiile preinstalate sunt complet imposibil de mutat. Du-te la setări și apoi opriți cele care nu sunt necesare pentru noi. Putem face acest lucru fără probleme cu majoritatea acestor programe oferite de Google. Dacă vrem să le eliminăm complet, veți avea nevoie de rădăcină și de software, cum ar fi NP. Aplicațiile sistemului de copiere de rezervă titanum (și, de obicei, sunt plasate astfel încât acestea preinstalate) necesare pentru mai multă putere. Satisfăcut de modificări pot fi novice pe termen lung: este posibil ca acestea nu vor observa chiar, dar pe dispozitivele lor vor fi la fel de multe aplicații care nu sunt necesare. Dacă este necesar, ele pot fi găsite în magazinul de joc.

Nu se știe cum producătorii individuali vor reacționa la schimbări. Din păcate, există o variantă în care vor începe să-și plaseze aplicațiile în locul celor de la Google. Cu toate acestea, situația în cazul dispozitivelor care beneficiază de servicii Pure Android și Google arată complet diferită. Linia Nexus). În acest caz, programele oferite de corporații sunt software de bază, deoarece de exemplu. În plus față de Chrome, nu vom găsi nici un browser suplimentar pe ele.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu