Principal » Internet » Vom plăti pe Aliexpress prin Payu. Cumpărăturile cu China chiar mai ușor

Vom plăti pe Aliexpress prin Payu. Cumpărăturile cu China chiar mai ușor

Internet : Vom plăti pe Aliexpress prin Payu. Cumpărăturile cu China chiar mai ușor

Cumpărările din China vor fi și mai convenabile pentru stâlpi. Payu, bine cunoscut clienților polonezi, operatorul de plată a semnat un contract cu managerii AliExpress, astfel încât să nu numai că putem folosi serviciile operatorului de plată nativ, dar chiar vom avea o alegere. Payu se va alătura în curând transferat24 pe lista operatorilor de plată acceptată.

Probabil că veți fi de acord cu faptul că polii dau cu reticență numărul cărții de credit pe plăți. Din anumite motive, ne simțim mult mai bine prin utilizarea rapidă a transferurilor online. Rzeczpospolita raportează că 62% dintre cumpărătorii de Internet mai plăcește această metodă de plată. Stabilirea cooperării cu Payu deschide serviciul Aliexpress prin inimile a milioane de cumpărători din Polonia. Deja acum, serviciul vizitează 4 milioane de poli pe lună.

În toată această situație, există doar un singur necunoscut - un alt contract cu transferurile24. Unii speculează că contractul cu acest operator vine la capăt sau a fost rezolvat și Payu își va lua locul pe listă. Nici una dintre părți nu dezvăluie detalii despre contract și planurile lor.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Afaceri

Recomandat
Lasă Un Comentariu