Principal » Android » N.DESPRE.V.ȘI. 3 Ediția de libertate1.0.1d

N.DESPRE.V.ȘI. 3 Ediția de libertate1.0.1d

Android  : N.DESPRE.V.ȘI. 3 Ediția de libertate1.0.1d

N.DESPRE.V.ȘI. 3 Freedom Edition este un joc special, gratuit de editare n.DESPRE.V.ȘI. 3. Deși titlul are ani, surprize suplimentare cu calitatea performanței, iar ediția cu drepturi depline menține un preț de PLN 20. În ediția ediției de libertate Gameloft, el a decis să renunțe la taxe.

Ce este o mare surpriză. Nu numai că vom descărca jocul gratuit, dar, de asemenea, nu vin peste niciun micropayment (prezent în versiunea plătită a jocului). Numai anunțurile mici ne reamintesc că folosim produsul gratuit.

N.DESPRE.V.ȘI. 3 este un joc Mobile Maple Crysis. Jucați în el într-un soldat al viitorului luptând cu invazie străină. Gameplay este un FPS tipic. Deși această specie este foarte greu de mutat la dispozitivele mobile (în principal datorită controlului), GameLoft va ajunge la campionat în această chestiune. Fotografiile sunt atât de plăcute încât jocul are un multiplayer extins (rețea și Wi-Fi local). Primim 7 moduri de concurență, inclusiv: capturați punctul, gratuit pentru tot, capturați steagul. Premiera ediției gratuite a provocat că serverele au reînviat.

10 nivele în modul Campanie așteaptă entuziaștii. Deși sunt încă capabili să încânte performanța, construcția lor seamănă cu o serie de datorie. Distracția este puternic stripată și plină de ziduri invizibile care împiedică explorarea liberă.

N.DESPRE.V.ȘI. 3 Freedom Edition suportă jocuri Google Play și integrare cu Facebook. În prezent, acesta este unul dintre cele mai bune FPS pentru dispozitivele mobile. Mai ales că este disponibilă gratuit și fără micropayment.

Recomandat
Lasă Un Comentariu