Principal » Internet » MyPhone Metro este ieftin, telefoane simple cu o clapetă

MyPhone Metro este ieftin, telefoane simple cu o clapetă

Internet : MyPhone Metro este ieftin, telefoane simple cu o clapetă

Oferta MyPhone include trei telefoane noi, inclusiv două modele cu clapetă. Dispozitivele sunt direcționate pentru utilizatorii neasigurați care caută apeluri pentru comunicare cu un prieten. Datorită butoanelor mari, citite ar trebui să fie, de asemenea, o alegere bună pentru persoanele în vârstă.

Dacă căutăm un telefon ieftin cu o clapetă, Myphone a pregătit două sugestii - Metro și Metro+. Ambele modele au un afișaj de 240 x 320 pixeli, precum și un ecran extern de 1 inch, pe care este afișat timp și informații despre mesajele și apelurile pierdute. De asemenea, găsim un slot pentru carduri de memorie, un webcam modest VGA, o funcție de lanternă și un scop în primul rând pentru persoanele în vârstă. Butonul SOS. Bateria aplicată este o capacitate de 800 mAh. Modelele diferă în preț și rețeaua celulară acceptată - o costum de metrou 169 PLN este doar o rețea de 2G, în timp ce Metro + vă permite să utilizați o rețea 3G și costuri PLN 249.

Pe oferta Myphone, a apărut un telefon simplu - modelul 6300. Are un afișaj de 2,4 inchi, cu o rezoluție de 240 x 320 pixeli. Camera este, de asemenea, modestă VGA, producătorul a echipat-o într-un slot pentru carduri de memorie, lanternă și radio FM. Avantajul susținerii a două cartele SIM. Prețul este PLN 89.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu