Principal » Android » Myfitnespal21.16.0

Myfitnespal21.16.0

Android  : Myfitnespal21.16.0

MyFitnespal este un calculator de calorii extinse, care vă permite să monitorizați cu atenție metoda de nutriție, precum și reglementarea dietei. Datorită aplicației, utilizatorul poate controla cu ușurință procesul de pierdere în greutate sau creșterea în greutate. El va ști mai bine produse care mănâncă și se adaptează și îmbunătățește obiceiurile alimentare.

Introducem informații de bază în stadiul de creare a unui cont nou. Apoi servim cât de mult cântăm și care este creșterea noastră și cât de mult doriți să pierdeți în greutate. Aplicația vă permite să alegeți greutatea pe care vrem să o pierdem în fiecare săptămână (de ex. 0,5 kg). Pe baza tuturor acestor informații, precum și activitatea noastră fizică numește echilibrul zilnic de calorii zilnic. Apoi mergem la scena de stocare a datelor despre mese pe care le mâncăm. Aplicația vă permite să căutați informații despre produs în baza de date care are și chiar să le scaneze folosind coduri de bare.

Baza de date conține informații nu numai despre calorii, ci și grăsimi, sodiu și potasiu, proteină, vitamine A și C, calciu și fier. Este posibil să selectați produsele gata făcute și mese complete. Aplicația acceptă, de asemenea, vase pe care le pregătim, ceea ce va fi un avantaj pentru oamenii care experimentează în bucătărie. În plus față de a mânca mifitnespal, ea își amintește, de asemenea, apă, vă putem reaminti despre necesitatea de a salva informații despre mese. Dacă practicăm ceva în timp liber, nimic nu vă împiedică să adăugați informații despre instruire - acestea afectează echilibrul caloric.

MyFitnespal poate fi utilizat nu numai pentru a reduce greutatea, ci și pentru a suplimenta deficiențele micronutrienților și vitaminelor, totul prin dieta potrivită. Programul nu este doar un calculator, ci și o rețea socială. Am intrat în date (dar nu trebuie să) să fiți publicat de prieteni, este, de asemenea, posibil să vă stabilim propria statut, adică partajarea gândurilor actuale. În plus, aplicația vă permite să vă integrați cu alte programe ca Endomondo, Garmin Connect, Runkeeper, Strava. Totul este disponibil în poloneză, nu necesită taxe.

Recomandat
Lasă Un Comentariu