Principal » Internet » Mybus Online

Mybus Online

Internet : Mybus Online

Aplicația Mybus Online este un asistent la îndemână în comunicarea de călătorie între multe orașe din Polonia - în special cele mai mici.

Deoarece cel mai mare oraș, care împărtășește informații cu echipa care creează Mybus Online, este Gdańsk. Astfel de centre, cum ar fi. Wrocław sau Poznań, nu o vom găsi, de exemplu. Kołobrzeg, Bolesławiec, Legnica, Jelenia Góra, Kraśnik, Mielec și multe altele. Lista completă a orașelor acoperite de sistemul online Mybus poate fi găsită aici.

Aplicația utilizează date care trimit transmițătoare GPS montate în mașini de transport public. Datorită acestui fapt, poate oferi un timp real de sosire unei opriri selectate, care poate facilita viața multor pasageri. Căutați orarele în mai multe moduri: După o oprire selectată, conform unei linii date sau de către Planificatorul de călătorie, care va ajusta mijloacele de transport la preferințele și locațiile noastre. Aplicația oferă, de asemenea, hărți ale opririlor de transport public într-un anumit oraș. Pentru aceasta, putem folosi offline, datorită cărora datele programate vor fi disponibile chiar și atunci când cădem din intervalul de Internet.

Recomandat
Lasă Un Comentariu