Principal » Internet » Următorul meu1.2.4

Următorul meu1.2.4

Internet : Următorul meu1.2.4

Net-ul meu este o aplicație oficială pentru a gestiona un sistem de biciclete din oraș în Polonia și în lume. În țara noastră, acesta servește următoarele sisteme de biciclete: în Polonia, aplicația acceptă următoarele sisteme: Bike Veturilo și Bemowo (Varșovia), orașul by bicicletă (Katowice), Biker (Białystok), Bike Municipal Grodziski (Grodzisk Mazowiecki), Wrocław Bike City, Bicicleta City Poznań, Bike Opole, Bike Konstanciński (Konstancin Jeziorna), Bike Lubelski City (Lublin), Bike Tri-City.

Cea mai importantă opțiune oferită de program este închiriarea și rambursarea bicicletelor orașului. Acest lucru se poate face în două moduri: scanarea codului QR vizibil pe o bicicletă sau în mod clasic, oferind numărul bicicletei pe care doriți să îl închiriați. În ambele cazuri, va trebui să vă conectați la contul Nexkike și să aveți o conexiune la internet.

Un alt instrument util în aplicația mea NetVike este harta stației de biciclete municipale. Vom verifica locația acestora, precum și numărul de biciclete disponibile pentru împrumuturi și locuri unde putem returna o bicicletă.

În plus, putem gestiona un cont de utilizator în următorul meu.în. Examinați istoricul împrumutului și starea de fonduri și, de asemenea, configurați metoda de plată pentru închirierea de biciclete.

Recomandat
Lasă Un Comentariu