Principal » Android » Dieta mea Dieta - Pierdere în greutate

Dieta mea Dieta - Pierdere în greutate

Android  : Dieta mea Dieta - Pierdere în greutate

Cocoșul meu de dietă - aplicația pierdere în greutate vă va ajuta să vă mențineți dieta, să efectuați un stil de viață sănătos și să dumite kilograme inutile. Permite.în. Monitorizați progresul în slăbire și oferă sfaturi privind alimentația normală.

După instalare, aplicația solicită greutatea și genul utilizatorului, precum și greutatea țintă pe care doriți să o realizați. După introducerea acestor date, putem seta un memento (afișat de ex. La fiecare câteva ore, în fiecare zi, în fiecare săptămână sau lunar) despre lupta dietetică. Când pierdem primele kilograme inutile și informăm despre această aplicație, vom afișa vizualizarea (prezentată sub forma unei măsuri), dacă cântăresc mai puțin. De asemenea, putem adăuga fotografii care vor servi drept jurnal fotografic de obținere a greutății. De asemenea, puteți face provocări, de exemplu. de zi cu zi cu jumătate de placă cu legume sau de băut mai multă apă.

În cererea de PLN 9.99, putem cumpăra acces la funcții suplimentare. Aceasta este abilitatea de a adăuga propria dvs. dietă, să analizeze diagramele progresului nostru alimentar, precum și accesul la adăugarea de note și la calculatorul zilnic pentru calorii și coeficientul BMI.

Recomandat
Lasă Un Comentariu