Principal » Android » Muzica de relaxare5.6

Muzica de relaxare5.6

Android  : Muzica de relaxare5.6

Muzica de relaxare este o sugestie gratuită pentru persoanele care caută un instrument anti-stres și caută o ușurare în sunetele muzicii de relaxare.

Ce conține muzica de relaxare?

Piesele muzicale individuale incluse în aplicația descrisă au fost împărțite în multe categorii. Unele dintre ele au fost pregătite cu un saxofon, altele la rândul lor, sunt jucate pe pian, au existat și sunete de natură, păsări, valuri oceanice, muzică harpă etc. De asemenea, putem alege o înregistrare concepută pentru a practica yoga sau a utiliza programul în timpul unei vizite spa, în timpul unui masaj sau de la culcare. În plus, piesele sunt puse la dispoziție pentru meditație ideală pentru meditație.

Suport de aplicații foarte simplu

În cazul muzicii de relaxare, interfața modernă, minimalistă merită atenție. Navigarea după meniul aplicației nu provoacă nimănui probleme, la fel ca și utilizând playerul media încorporat.

De ce instalați acest program?

Muzica de relaxare nu numai că vă permite să vă liniștiți și să vă liniștiți, dar și să vă concentrați. În funcție de situație, ne putem relaxa pur și simplu, pentru a realiza o stare de spirit pașnică, pentru a vă îmbunătăți sănătatea sau pur și simplu odihnă în lume, bucurându-vă de sunetele care ies din telefonul smartphone sau tabletă sau căștile.

Cele mai importante caracteristici:

  • O aplicație care conține multe melodii de muzică de relaxare diverse
  • Sunete de natură, muzică instrumentală, muzică harpă, macarale și multe, multe altele
  • Ideal pentru calmare și mute; Doar pentru meditație sau ascultare piese selectate înainte de culcare
  • Interfața cu utilizatorul minimalist și funcționarea foarte simplă utilizând un ecran tactil
  • Toate opțiunile sunt disponibile complet gratuit

Recomandat
Lasă Un Comentariu