Principal » Internet » Google Music cu acces gratuit la posturile de radio

Google Music cu acces gratuit la posturile de radio

Internet : Google Music cu acces gratuit la posturile de radio

Noul serviciu de muzică de la Apple 'A este deja în câteva zile. Chiar înainte de începere, ea a reușit să trezească o mulțime de controverse, inclusiv legate de o perioadă de probă gratuită. Premiera sa a reînviat concurența. Astăzi, Google și-a refăcut oferta, adăugând acces gratuit la posturile de radio profilate la planurile existente.

Până acum, Google Play Music a fost disponibil ca un loc pentru a ține colecția, magazinul de muzică, precum și toate accesul lunar, care oferă acces nelimitat la baza de date 30 milioane de melodii la cerere. Acum, o nouă opțiune, acces gratuit la posturile de radio special pregătite.

Google Play Music: Muzică gratuită pentru tot ceea ce faceți

Google le publică ca fiind adaptate la preferințele și activitatea noastră. Nu avem acces direct la melodii sau albume selectate, iar playlisturile au fost pregătite doar. Există, de asemenea, o serie de posibilități de sărituri la următoarea melodie, iar anularea este inactivă. Folosind motorul de căutare, vom găsi doar interogările corespunzătoare ale stațiilor. În viitor, ne putem aștepta la publicitate.

În prezent, noul serviciu este disponibil numai în SUA, dar există o modalitate de ao testa în țara noastră. Utilizați doar aplicația de schimbare VPN, cum ar fi NP. Tunnelbear. După schimbarea regiunii în Statele Unite și pentru a merge la serviciu, Google Music ar trebui să ne salutăm o nouă opțiune gratuită, împreună cu o interfață tradusă. Interesant, va rămâne activ chiar și după dezactivarea VPN.

Nu știm când oficial posturi de radio vor merge în țara noastră. În prezent, avem acces la ele numai de pe site, în curând pentru a avea și Zawitać și aplicații pentru Android și iOS. Deși în forma actuală nu constituie o competiție directă pentru un mod liber în Spotify sau Deezer, ele sunt o completare interesantă la oferta de muzică din Google „A, și în același timp pentru a încerca încurajarea și trecerea la un abonament plătit.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu