Principal » Android » Muzeul Istoriei Poloniei1.2.26

Muzeul Istoriei Poloniei1.2.26

Android  : Muzeul Istoriei Poloniei1.2.26

Muzeul de Istorie Polonia este aplicarea oficială a instituțiilor culturale cu același nume, creată pentru smartphone-uri și tablete cu Android.

În cerere, au fost prezentate patru expoziții: "Road polonez la libertate " (privind schimbările politice din Polonia, care au avut loc în anii '80. Xx in.), "Teren promis. Oraș și modernitate "(despre consecințele unei revoluții industriale în terenurile poloneze sub partițiile din secolul al XIX-lea.), "Zilnic în țările occidentale " (pe soarta coloniștilor, care în anii 1945-1948 au fost trimiși la vest de Polonia și, prin urmare, terenurile date țării noastre în detrimentul înfrântului în cel de-al doilea război mondial ) și "Solidaritate și căderea Cortei de Fier" (privind schimbările politice din fostul bloc sovietic, care a inițiat Polonia "Solidarność ").

Fiecare dintre e-expoziții poartă ilustrații mari și conține descrieri accesibile, sintetice ale evenimentelor istorice prezentate. În unele locuri, apar și fișiere audio, care, în plus, traduce contexte și fapte.

Recomandat
Lasă Un Comentariu