Principal » Android » muzical.Ly23.1.4

muzical.Ly23.1.4

Android  : muzical.Ly23.1.4

muzical.LY este un client de rețea socială bazat pe publicarea de materiale de film scurte cu fundație muzicală. În profilul lor, pot fi plasate până la 15 secunde, de asemenea, cu cântece populare ca fundație. Înregistrările de la Lipsync sunt foarte populare aici, unde oamenii din film pretind că cântă.

Aplicația în acțiune seamănă cu Instagrama și Vine, oferind posibilitatea de a observa profiluri populare, zone din zonă și prieteni de pe Facebook și Twitter, după conectarea contului. Filmele de la alți creatori pot fi ușor de navigat și evaluat, fiecare dintre ele este etichetat pentru a facilita navigația și recunoașterea. Provocările tematice și clasamentele celor mai populare conturi sunt, de asemenea, distribuite ciclic.

Când înregistrați filme, după selectarea muzicii, este redată la telefon în timpul înregistrării. În imaginea puteți aplica mai multe filtre, manipulați viteza și prune un fragment selectat ca o melodie. Puteți tăia butonul de tăiere. În plus, vom găsi aici efecte vizuale pe care le puteți stiliza un film.

Filmele gata pot fi împărtășite pe Instagram, Facebook, Twitter, Vine și altele sau salvează dispozitivul.

Recomandat
Lasă Un Comentariu