Principal » Internet » Colecționarul de muzică16.1.7

Colecționarul de muzică16.1.7

Internet : Colecționarul de muzică16.1.7

Colectorul de muzică este un program extins pentru CD, înregistrări de vinil, casete, casete și muzică într-o formă digitală. Programul poate prelua automat informații despre discurile plasate în unitatea MAC optică, din biblioteca iTunes și vă permite să adăugați manual alte materiale media.

Micis Collector utilizează baza de date discogs și resursele proprii pentru a căuta informații despre versiuni specifice, dar le puteți oferi, de asemenea, manual sau completați datele descărcate despre starea transportatorului, prețului, magazinului, data achiziționării și așa mai departe. De asemenea, puteți adăuga propriile dvs. fotografii de capace și discuri. Interesant, un formular separat a găsit o formă separată pentru muzica clasică și orchestrală, permițând completarea informațiilor despre compozitor, dirijor, orchestră, soliști și altele asemenea.

Colectorul de muzică poate, de asemenea, să scaneze biblioteca iTunes și discul Mac în căutarea fișierelor muzicale și apoi să le adăugați la bază ca albume deținute. În acest caz, va facilita găsirea de fișiere pe disc și pornirea rapidă a playerului.

Biblioteca poate fi căutată și navigată în multe feluri, ghidată de albume sau cântece singure. Într-o viziune suplimentară, puteți viziona detaliile albumelor sau statisticilor întregii colecții.

Programul din versiunea demo vă permite să faceți o colecție de până la 100 de albume. Nu există nicio limită a numărului de colecții pentru utilizator. Baza poate fi sincronizată cu cloud (precum și cu aplicații mobile) sau păstrați numai la nivel local. Dacă biblioteca va fi sincronizată cu un nor, îl puteți împărtăși pe pagină.

Recomandat
Lasă Un Comentariu