Principal » Internet » Cartea de ciuperci

Cartea de ciuperci

Internet : Cartea de ciuperci

Atlas ciuperci este un ghid multimedia pentru iubitorii de ciuperci și ciuperci. Are informații despre toate speciile cele mai populare, permite, de asemenea, identificarea ușoară.

Ecranul principal ne oferă două opțiuni: Start și Identificare. Primul dintre ele conține o listă a celor mai populare specii fungice. Cu numele lor, există o desemnare despre nocivitatea omului și a unui nume latin. După selectarea unui ciupercă specifică, obținem o descriere mai detaliată cu fotografia. Vom afla când și unde le căutați cel mai bine, în ce circumstanțe pot fi dăunătoare și ceea ce este cel mai ușor de confundat.

Interesant, instrumentul numit identificare. Cu ajutorul graficelor, specificăm 4 caracteristici de fungice de bază, cum ar fi NP. Tipul de pălărie sau substrat. Pe această bază, programul ne spune din ce ciupercă îndeplinesc criteriile de date. Acest lucru este util în special atunci când nu cunoaștem numele.

Aplicația este disponibilă gratuit, iar acest avantaj ar trebui înlocuit cu actualizări periodice. De fiecare dată, acesta afișează anunțuri pe ecran complet, dar ele nu sunt prea supărătoare. Printre avantajele ar trebui, de asemenea, să fie menționate pentru o haină grafică frumoasă.

Recomandat
Lasă Un Comentariu