Principal » Windows » Musescore3.6.2

Musescore3.6.2

Windows  : Musescore3.6.2

Musescore este unul dintre cele mai bune programe de salvare și navigare a notelor - atât pentru un instrument, cât și pentru partițiile întregi pentru orchestra. În favoarea sa, nu numai posibilități extinse și documente de pornire foarte frumos, dar, de asemenea, prețul - este destul de liber.

Musescore este conceput pentru a lucra la diferite niveluri. Acesta poate salva note de la zero, începând cu un document sau un șablon gol. Caracterele de pe personal pot fi introduse din paletă și de la versiunea 2.0 Program vă poate ajuta, de asemenea, o tastatură de film de film. A introdus o notă privind personalul pare sunet, ceea ce este deosebit de util atunci când se pune coarde.

În MuseScore vă puteți pregăti un document pentru imprimare, sau de a folosi un program de note de prezentare pe ecran în timpul jocului. Pentru nevoile trupei, puteți sparge scorul pe instrumente individuale și puteți genera un document separat pentru fiecare muzicieni, care apoi puteți viziona computerul dvs., într-o aplicație mobilă sau imprimare.

Programul are, de asemenea, un sintetizator extins, datorită căruia puteți asculta melodia înainte de a juca sau de a asigura compania a trei muzicieni virtuali care vor lua locul membrilor lipsă ai unui cvartet de coarde. Opțiunile de sinteză, care nu este partea principală a programului, sunt surprinzător de largi. Vom găsi un set mare de diferite tipuri de instrumente cu posibilitatea de a stabili volumul și adăugarea de efecte. Când joci, puteți seta, de asemenea, o rochie (dacă aveți nevoie de diferit de standard de 440 Hz) și volumul metronom relativă. Parametrii pot fi adăugați ca metadate

Desigur, software-ul nu va fi nimic fără o bază de bază . După introducerea unui cont gratuit pe site-ul Musescore, puteți obține acces la tipul dvs. de platformă socială al căror utilizatori pot împărtăși note și scoruri în loc de imagini ale meselor lor. Materialele partajate pot fi comentate, desigur, adăugați colecțiile dvs. preferate și treceți. Vom găsi aici atât lucrări clasice, bine cunoscute tuturor entuziaștilor muzicali, precum și propriile compoziții ale utilizatorilor. Înregistrările salvate în contul dvs. pot fi, de asemenea, numai pentru dvs. și aveți acces la ele oricând și puteți alege o licență pentru acestea (de la "Toate drepturile rezervate " în domeniul public). Cântecele disponibile sunt împărțite la instrumente și specii muzicale. În cazul în care există, de asemenea, piese vocale, puteți selecta limba de cuvinte.

Musescore este capabil să salveze scorul numai în format propriu, în timp ce exportul este posibil și în format PDF, sub formă de imagini raster și vectoriale (BMP și SVG) și ca un muzicie universală. După trimiterea acesteia la MuseScore, puteți descărca de asemenea, în alte versiuni - Universal MusicXML, PDF pentru imprimare, precum și MIDI și MP3. În unele browsere este posibil să ascultați melodii după apăsarea spațiilor.

Recomandat
Lasă Un Comentariu