Principal » Internet » Musescore, jurnalul de fotografii intruder, captura de 123D, Aurora: carantină și patrulare a mașinii - cele mai bune aplicații de săptămâni

Musescore, jurnalul de fotografii intruder, captura de 123D, Aurora: carantină și patrulare a mașinii - cele mai bune aplicații de săptămâni

Internet : Musescore, jurnalul de fotografii intruder, captura de 123D, Aurora: carantină și patrulare a mașinii - cele mai bune aplicații de săptămâni

Ca în fiecare sâmbătă, vă invit să citiți cele mai interesante programe, care în această săptămână ne-au îmbogățit baza.

Musescore

Musescore este un program cunoscut celor care se ocupă de muzică. Acesta este unul dintre cele mai bune programe de înregistrare și vizualizare a notelor, la deschidere și liberă. Puteți salva note de la zero, începând cu un document sau un șablon gol. Semne de personal poate fi introdus de la un palet, de la tastatura de pian de pe ecran sau citite de la intrarea MIDI. Musescore a fost în baza noastră de date de mult timp, dar săptămâna aceasta a fost, de asemenea, completată pentru versiunea pentru OS X.

În Musescore, puteți afișa note pe ecran în timp ce redați sau pregătiți documente pentru imprimare. În scopul echipei poate sparge scorul pentru instrumentele individuale. Desigur, acest tip de software nu este nimic fără acces la notele bazei de date. După înființarea unui cont gratuit la muzesc, vă puteți alătura comunității, unde utilizatorii își împărtășesc propriile note și scoruri. Există atât piese clasice, cât și propriile compoziții, mulți utilizatori care pot asculta în browserul dvs. Programe însoțite de aplicații mobile care vă permit să vizualizați notele la joc pe smartphone-uri și tablete.

MUSECORE Puteți descărca din baza noastră de date pentru Windows, OS X, Android și iOS.

Intruder fotografie jurnal

Jurnalul de fotografiere intruder este o aplicație care este utilizată pentru a verifica cine a folosit smartphone-ul fără cunoștințele proprietarului. Programul utilizează camera frontală de pe dispozitiv și face o imagine a utilizatorului de fiecare dată când deblocați telefonul smartphone, de asemenea, fără succes, în liniște și fără a dezvălui partea frontală a utilizatorului.

[1/2

Fotografiile vor fi stocate în aplicația Galerie, împreună cu informații despre data și ora pe care încercați să o deblocați cu utilizatorul în sistem, dacă a reușit să o deblocheze. Puteți seta ora de stocare a fotografiilor și să vă asigurați datele PIN.

Vehicule furate: patrulare auto

Stolen florete: masina de patrulare este o aplicație Android, datorită căreia puteți trimite în lume cu privire la vehiculele furate sau de revizuire astfel de informații trimise de către alți utilizatori ai platformei. Datorită contactului cu alți proprietari de automobile, puteți viziona vehicule mai eficient, vă ajuta să găsiți mașinile furate sau plăcuțele de înmatriculare și conta pe ajutorul altora în situații neplăcute.

Mașină de patrulare - Aplicația mobilă

Aplicația are, de asemenea, mai multe funcții utile ca o reamintire a recenzii viitoare. Mai multe oportunități pot fi obținute prin achiziționarea unui autocolant 9.99 zł pe Comunitate.

123d captura

Capturarea 123D este un program care permite o serie de elemente pentru a genera modelul său 3D. Pentru aceasta aveți nevoie de 20-40 de fotografii ale unui obiect, clădirii sau persoanelor din diferite părți, precum și un cont de identificare Autodesk. În aplicația mobilă puteți utiliza asistentul de fotografiere care arată cum să mutați smartphone-ul la următoarea fotografie. Fotografiile sunt trimise la cloud Autodesk și au fost analizate pentru anumite puncte de făcut, model. După prelucrare în program puteți vedea rezultatele și puteți decide dacă modelul va fi conservat și publicat sau șters.

[1/2

În programul de pe toate platformele puteți vedea, de asemenea, activitatea altor utilizatori. Împreună cu modelul, toate fotografiile vor fi descărcate pe baza cărora a fost făcută. Pe Windows puteți pregăti, de asemenea, calea după care mutați camera și generați o animație interesantă, prezentând un model din diferite pagini.

123d Catch este disponibil pentru Windows, Android, iOS și Windows Phone.

Timp de ciocan!

Timp de ciocan! Acesta este un joc în care sarcina jucătorului este de a proteja castelul împotriva bombe suprapuse folosind un ciocan imens. Jocul necesită reflecție și contrar aparițiilor nu este ușor, în ciuda mecanicii simple. În timp de ciocan! Controlăm ciocanul defensiv atașat la castel pentru a reflecta rachetele. Cu cât degetul este mai lung pe ecran, funcționează echipamentele de apărare mai rapide.

Hammer Time Gameplay - Gratuit pe Android & iOS

Vor fi cărucioare cu monede de aur între bombe. Nu trebuie să loviți moneda în contul dvs. Mulțumesc, puteți cumpăra instrumente mai fortificate.

Jocul este disponibil gratuit, dar afișează anunțurile. Datorită acestui fapt, rezultatele obținute în joc vor fi capabile să salveze în Cloud Google, să le sincronizeze între dispozitive și curse cu alți utilizatori de aplicații.

În timp de ciocan! Puteți juca pe Android și iOS. Aurora: Quarantineaurora: Carantina este un joc logic și arcade bine conceput, neconvențional, dependent și exigent pentru Android. Conceptul clasic „bile de rulare “ a fost combinat cu căutarea pentru capcane, aventură, puzzle-uri și investigații polițiste. În joc, nu este vorba doar de a bate robotul la obiectivul de la ora prescrisă.

Aurora: carantină (remorcă)

Ne mutăm la 2098. Orașele ecologice au fost deja stabilite, ceea ce reprezintă un răspuns la degradarea progresivă a mediului natural și a inegalităților economice în creștere. Aceste orașe păzesc organizația S.ȘI.G.H.T. Teroriștii cu arme chimice s-au alunecat la SilverPolis. Toți locuitorii orașului au murit, iar toxina ucide imediat toate formele de viață. S.ȘI.G.H.T., Dorind să salveze Silverpolis, asa ca ea a trimis un robot în oraș, care are sarcina de a sparge prin vechea uzină de energie solară și de a ajunge la locul unde otrava activă este încă ascunsă și neutralizate.

AppDetox - Digital Detox

În cele din urmă ceva pentru dependența de vindecare pe Facebook sau instalat pe smartphone. AppDex pentru Android permite accesul temporar sau permanent la alte aplicații. Aplicația va afișa o listă de programe instalate pe telefon și numărul de început fiecare dintre ele. Pentru aplicație, puteți seta reguli de acces diferite, în funcție de zilele săptămânii, ora de zi, numărul maxim de pornire, timpul de utilizare pentru ziua și altele asemenea. Procesul este ușor și toată lumea se poate descurca.

[1/2

În plus, în cerere, putem stabili comportamentul atunci când NP. Timpul permis de utilizare a programului selectat va trece: afișați notificările, închiderea acestuia sau fără răspuns. Appdetox într-o categorie separată va afișa o listă de reguli create care limitează accesul la cererea și informații cu privire la numărul de încercări de a sparge.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu