Principal » Internet » Muzeul

Muzeul

Internet : Muzeul

Musetul este o aplicație care servește ca ghid turistic care descrie aproape 350 de orașe din întreaga lume. M.în. Londra, Barcelona, ​​Milano, Veneția, Florența, San Francisco și multe altele. Informațiile utilizate în cerere sunt furnizate atât de creatorii programului, cât și de membrii musei comunitară.

Aplicația Museintului prezintă un grafic mare. Este un număr mare de fotografii atractive în calitate de înaltă calitate, iar fonturi clasice frumoase, elegante și caută sunt folosite pentru a descrie locurile. Acest lucru face ca programul să ofere o mare plăcere.

În aplicația veți găsi ghiduri turistice pentru OK. 350 de orașe din întreaga lume. Acestea conțin informații despre atracțiile care merită vizitate, de exemplu. Muzee, parcuri și altele, precum și despre restaurante. În acest moment, merită adăugat că principalul accent al dezvoltatorilor programului a pus pe informații despre muzee.

În program veți găsi hărți care arată calea către locurile în care vă interesează când mergem într-o călătorie. Când vine vorba de restaurante, găsim și informații M în descrierile lor.în. Despre poziții recomandate din meniu și prețuri, programul oferă, de asemenea, posibilitatea de a trimite un mesaj. Descrierile locurilor sunt, de asemenea, ghidate de opiniile utilizatorilor de Internet, descărcate de la Foursquare. Datorită acestui lucru, putem verifica cum datele din mosc au evaluat persoanele care au avut șansa de a le mai vedea.

Puteți utiliza aplicația fără un cont, dar merită să decideți acest pas. Puteți utiliza conturile dvs. Facebook în acest scop și aveți un cont stabilit, putem NP. Salvați locurile selectate ca favorite.

Recomandat
Lasă Un Comentariu