Principal » Internet » Mundial 2018: Unde și cum să urmăriți meciurile vii pe Internet?

Mundial 2018: Unde și cum să urmăriți meciurile vii pe Internet?

Internet : Mundial 2018: Unde și cum să urmăriți meciurile vii pe Internet?

Astăzi, un mare festival al tuturor fanilor de fotbal. În câteva ore, va începe ceremonia de deschidere a Campionatelor Mondiale, care are loc de această dată în Rusia. Desigur, toate urmărirea nu numai echipa poloneză ar dori să se uite la meciuri care vor avea loc în următoarele săptămâni și cea mai ușoară metodă este, în acest caz, fără îndoială, pornind televizorul.

Toate meciurile Mundial vor fi difuzate pe canalele TVP1, TVP2 și Sport TVP, dar cele mai mari fani de calitate ar trebui să fie interesat într-o altă sursă. Mai ales pentru nevoile campionatului, a fost lansat canalul TVP 4K, unde 52 din 64 de întâlniri vor trăi în direct transmise în titlul de calitate 4k. Unele dintre meciurile din această rezoluție va fi, de asemenea, posibilitatea de a vedea telespectatorii canalului Canal + 4K Ultra HD, care este disponibil pe platforma NC+.

Unde să vizionați meciurile de pe Internet?

După cum știți, totuși, TV pierde succesiv popularitatea și nu în toate condițiile pe care le puteți urmări liber. Utilizatorii care sunt în căutarea pentru o șansă de a viziona meciurile în direct pe internet, ar trebui să utilizeze portalul Sport.TVP.PL și o subpunere special pregătită a lumii.

Puteți conta aici pentru emisiuni live din toate meciurile, dar nu numai - puteți vedea, de asemenea, ceremonia de deschidere a campionatului, precum și conferințe de presă și rapoarte de la Sochi. Serviciul nu servește numai pentru streaming video, deoarece a existat și un loc pentru tabele suplimentare, statistici sau descrieri de echipe. Merită atenția este în special planul de transmisie. De fapt, o listă simplă a evenimentelor viitoare, dar au existat detalii mici care facilitează navigarea.

Și astfel, de exemplu, o listă a tuturor reuniunilor poate fi redus doar la cele în care Polonia va lua parte în Polonia, și lângă fiecare transmisie va exista un loc pentru informații cu privire la care canalul TVP (cu excepția celor de pe internet) poate să fie văzută de aceeași prin intermediul televiziunii.

Transmisiile live nu sunt totul

Deci, este deja cunoscut unde și cum să urmăriți Cupa Mondială, dar merită să știți că, pe transmiterea meciurilor nu se încheie. Mai ales pentru fanii mingelor, există multe metode interesante de urmărire a rezultatelor și a informațiilor suplimentare - cel mai adesea într-o formă convenabilă disponibilă direct pe smartphone-uri. Interesați să se refere la cei mai interesanți pregătiți de Ania.

Programe

Actualizări Actualizări Știri Vezi mai multe> InternetProud

Recomandat
Lasă Un Comentariu