Principal » Internet » Multiplatforma Kaspersky Total Security oferă o mulțime, dar nu multiplatformowość

Multiplatforma Kaspersky Total Security oferă o mulțime, dar nu multiplatformowość

Internet : Multiplatforma Kaspersky Total Security oferă o mulțime, dar nu multiplatformowość

Kaspersky Lab a introdus doar un nou instrument cuprinzător pentru protejarea împotriva atacurilor și furnizarea unui utilizator dat pe piața poloneză. Kaspersky Total Security - Multi-Dispozitiv este o propunere pentru sistemele de telefoane Windows, OS X, Android, IOS și Windows. Se pare că, totuși, că multiplatformul în eliberarea lui Kaspersky Lab nu este ceea ce suntem obișnuiți.

Ca parte a confidențialității confidențialității Kaspersky Lab, oferă, printre altele, posibilitatea de a adăuga reguli de filtrare pentru apelurile primite. Acestea sunt disponibile pe Android. În plus, pe Windows, veți putea supraveghea utilizatorul pe încercările de a accesa camera web sau un instrument pentru a elimina eficient reziduul după conectarea la adresa de internet dată.

În plus, Kaspersky Total Security - Multi-Dispozitiv oferă criptarea datelor. Pentru Windows. Utilizatorii Android pot folosi pentru instrumente pentru a bloca accesul la date sau pentru a urmări un smartphone prin GPS dacă dispozitivul este furat sau pierdut.

Pentru iOS și Windows Phone 'un browser Kaspersky Safe Browser care conține funcții de control parental. Potrivit datelor companiei, copiii de șaizeci la sută în timpul încercărilor de a vizita site-uri pornografice nu a reușit pentru a evita blocajele. Pe sistemele Apple este, de asemenea, disponibil Kaspersky Parola Manager este folosit, desigur, pentru a stoca și proteja parolele.

Ce cititor mai perceptiv a observat în noua ofertă a lui Kaspersky 'ego-ul anumitor Kurixum. Ei bine, un set de programe care sunt denumite multiplatforme cu multiplatformalitatea sunt, în principiu, o mulțime de comune. O parte din instrumentele oferite sunt disponibile pentru un singur sistem și compatibilitatea acestora cu alte platforme, practic, nu poate fi de vorbire. Oferta poate fi, prin urmare, o explicație utilă:

Kaspersky Total Security - Windows Kaspersky Anti-Virus pentru Mac - OS X, IOS, Kaspersky Parola Manager - Windows, OS X, IOS, Android, Kaspersky Internet Security for Android - Android Kaspersky Browser - iOS, Windows Phone

Desigur, această diviziune înseamnă, de asemenea, că gama de funcții oferite de software va fi, de asemenea, dependentă de sistemul de operare. Managerul Password Manager este cel mai aproape de multiplatformers, dar nu este disponibilă pentru dispozitivele din Windows Phone. Acest sistem a primit doar browserul de browser sigur.

Kaspersky Total Security - multi-dispozitiv este acum disponibil în Polonia. Licență anuală pentru două dispozitive costă PLN 199. Varianta pe trei dispozitive este o cheltuială de 279 zloți și 5 - 479. Este greu de spus dacă instrumentul se va bucura de un mare succes. Nu este dificil să ghiciți că metoda de definire a multiplatformismului în ego-ul Kaspersky nu face apel la toată lumea. Versiunea de testare a Kaspersky Total Security pe Windows poate fi deja descărcată din baza de date a programului nostru.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu