Principal » Internet » Multikino are un nou vânzător de bilete - Bota pe Facebook

Multikino are un nou vânzător de bilete - Bota pe Facebook

Internet : Multikino are un nou vânzător de bilete - Bota pe Facebook

Introducând profilul multikino Polska pe Facebook, putem vorbi cu chatbot, care este prezentat ca un multikinobot. El ne spune că vă va ajuta să alegeți biletele de film și să comandați biletele - faceți clic pe opțiunea corespunzătoare. Merită adăugat că funcționează surprinzător și bine.

Multikino testează Chatbot-ul său din octombrie 2016. Rețeaua cinematografică se mândrește cu faptul că acesta este primul proiect din Polonia și primul bot de cinema din Europa. Multikinobot a fost verificat pentru peste 10.000. Utilizatorii și 500 de persoane, datorită lui, au comandat un bilet. Acum a devenit un instrument disponibil pentru toți cei 770.000. Fanii profilului oficial Multikina pe Facebook.

Multikinobota Putem solicita o anumită specie de film, pentru o înțelegere afișată într-o zi selectată, pentru o anumită spate sau o producție, pe care o altă Kinomani recomandă. Implementarea ChatBot își propune să furnizeze o metodă convenabilă și intuitivă de a comanda bilete. În plus, prioritatea este, de asemenea, de a reduce timpul necesar pentru a cumpăra bilete.

Mai întunecat gri, serios?

După cum am menționat la început, Multikinobot lucrează surprinzător și bine. Cu toate acestea, avem o rezervare, de ce, în primul rând, în lista de filme recomandate este partea mai întunecată a griului? Ar putea fi modelată pe adolescenți care tocmai au crescut din Saga Twilight, dar există încă filme slabe printre interesele lor? Un alt argument care demonstrează că vorbim cu un adolescent este de a abuza emoticoane precum;)

Acum trebuie doar să ne uităm la ceea ce va face Multikinobot cu profesia de un cinematograf de bilter.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu