Principal » Internet » Multikino

Multikino

Internet : Multikino

Aplicația oficială multikino multikino. Cu ajutorul ei, putem vedea repertoriul pentru cele mai apropiate cinematografe și cumpăra bilete. Plățile de la nivelul aplicației sunt acceptate prin Skycash.

După începerea aplicației, vom vedea meniul în care locul central ocupă postere de filme din repertoriul curent. Deși întregul arată frumos, nu este foarte practic. În partea de jos, avem ocazia să alegem un cinematograf specific în care dorim să verificăm suprafata sau să achiziționăm un bilet. Când alegem (îl putem schimba în partea de jos), vom vedea un repertoriu jucăuș cu posibilitatea de a reduce rezultatele într-o anumită zi.

Fiecare videoclip are o scurtă descriere, o listă de oportunități de turnare pentru a schimba data screening-ului și achiziționarea unui bilet. Pentru a efectua o plată, trebuie să aveți un cont în serviciul Skycash. Aplicația ne permite, de asemenea, să alegem un loc în care vrem să știm și tipul de bilet. Nu a existat opțiuni de rezervare de cumpărare. Lista promoțiilor disponibile în prezent este interesantă.

Interfața programului pare ușor kitsch. Vroia să se potrivească în iOS 6.0, astfel încât nu se potrivește cu cea mai recentă versiune a sistemului. Există, de asemenea, setări. Opțiunile ne permit să vă protejăm codul PIN și să vă verificați detaliile contului.

Recomandat
Lasă Un Comentariu