Principal » Windows » Multicloudbackp1.0.31

Multicloudbackp1.0.31

Windows  : Multicloudbackp1.0.31

MulticloudBackup este un instrument util pentru crearea unei copii de rezervă a datelor importante, a documentelor și a altor fișiere care vor fi stocate în Dropbox, Google Drive etc.

Aplicația este gratuită și oferă mai multe opțiuni utile, cu excepția copiilor de rezervă și trimiterea acestora la diverse servicii sau servere. În timpul primului început al programului, trebuie să alegem o parolă pe care vom proteja fișierele noastre. Pasul suplimentar este alegerea furnizorului de servicii - putem alege din backup-ul local și dropbox, caseta, Google Drive, Hubic și SMB. În viitor, creatorii doresc să introducă integrarea cu furnizorii de spațiu pe disc ulterior în rețea.

Un alt pas este, desigur, definirea dosarelor și a fișierelor pe care vrem să le protejăm. Programul implicit efectuează automat backup de date la fiecare 2 ore, dar putem schimba aceste setări în orice moment. De asemenea, putem alege Multicloudbackup pentru a ignora fișierele mai mari decât dimensiunea specificată, care ne va proteja de utilizarea întregului plan disponibil într-un anumit serviciu. Programul are, de asemenea, opțiunea de a stoca toate backup-urile sau eliminarea celor mai vechi. Aceasta este funcția de criptare a datelor transmise și de restabilire a fișierelor selectate pe hard disk.

Recomandat
Lasă Un Comentariu