Principal » Windows » Multi Commander11.6.0 construi 2845

Multi Commander11.6.0 construi 2845

Windows  : Multi Commander11.6.0 construi 2845

Multi Commander este un manager de fișiere extinse. Aplicația este utilizată pentru a gestiona datele acumulate pe hard disk-uri, suporturi optice și dispozitive mobile conectate prin conectorul USB.

Programul este o alternativă ideală la Windows Explorer încorporat. Caracterizată printr-o bogată funcționalitate și instrumente suplimentare pentru a efectua multe alte operații pe computer - suport pentru serverele FTP, managementul arhivelor (ZIP, RAR, 7Z, gudron), calculul și compararea sumelor de control sau a fișierelor de navigare despre orice dimensiune (ASCII, UNICODE , Utf-8).

Interfața programului constă din două panouri identice, cu care putem gestiona datele de pe computer. În plus, vom găsi o bară de instrumente convenabilă și utilă pentru gestionarea diferitelor fișiere și pentru a comuta instantaneu între partiții și transportatorii de date. Comandantul multi oferă, de asemenea, acces rapid la cele mai importante funcții, cum ar fi: copiați, deplasarea și ștergerea datelor, filtrarea listei (în funcție de tipurile de fișiere), căutări duplicate sau selecție automată / decorațiuni ale tuturor fișierelor și dosarelor.

Comandantul multi-comandant are, de asemenea, funcții pentru calcularea dimensiunii catalogului, navigarea fișierelor binare, hexate și grafice (JPG, PNG, GIF, BMP, TIFF), precum și pentru a salva numele de mai multe fișiere în același timp. Au existat și instrumente suplimentare pentru a compara conținutul fișierelor și al directoarelor, căutarea de date avansate pe hard disk și modificarea etichetelor în fișiere grafice și multimedia.

Recomandat
Lasă Un Comentariu