Principal » Android » MSN Vremea - Prognozele și hărțile1.2.0

MSN Vremea - Prognozele și hărțile1.2.0

Android  : MSN Vremea - Prognozele și hărțile1.2.0

Datorită aplicației mici, utilizatorilor MSN, Android dispozitive pot verifica rapid vremea curentă și previzionată pentru data viitoare. Acest lucru se aplică atât locației lor actuale, cât și celor selectate în motorul de căutare. Suportul pentru aplicații facilitează o interfață confortabilă și lizibilă care intră în stilul de sistem.

Cererea aparține grupului de programe și servicii MSN. După conectarea la contul nostru Microsoft (nu este necesar), obținem capacitatea de a sincroniza datele între dispozitive. Datorită acestuia, utilizatorul poate afla rapid în condițiile meteorologice. În mod implicit, locația actuală a utilizatorului este utilizată pe baza sistemului GPS, a rețelelor celulare și a Wi-Fi, dar în orice moment îl poate bloca. Ecranul principal vă oferă acces la locațiile dvs. preferate care sunt adăugate ca parte a unui motor de căutare simplu cu ezitanții. Orașele individuale pot fi vizualizate complet separat, precum și alocate ecranului principal ca gresie animată cu date curente și pentru cele mai apropiate ore. Aplicația informează despre temperatura actuală, maximă și minimă a zilei, tulburării, direcției și vitezei vântului, precum și vizibilității. Informațiile privind presiunea atmosferică sunt, de asemenea, disponibile.

Alte marcaje permit verificarea regională și hărțile naționale de vreme, care într-o manieră animată prezintă informații despre temperatură și precipitații. Aplicația meteorologică MSN este partajată gratuit, de asemenea, nu conține anunțuri lacomi, iar interfața este plâns complet. Din păcate, au existat widget-uri.

Recomandat
Lasă Un Comentariu