Principal » Internet » MPlayer OSX Extendedrevision 15

MPlayer OSX Extendedrevision 15

Internet : MPlayer OSX Extendedrevision 15

Mplayer OSX Extended este un program pentru a juca tot felul de multimedia, bazat pe popularul MPlayer.

Mplayer OSX extins nu este altceva decât MPlayer închis într-o interfață grafică de mac, datorită căruia programul introduce soluții ușor proprii. Programul utilizează MPlayer, un set imens de codecuri și capabilități FFMPEG, deci nu există niciun format de înregistrare a filmului sau sunet cu care jucătorul nu poate ajuta. În plus, Mplayer OSX extins folosește un fir și trage o mână întreagă de la poppies 64 de biți.

În plus față de capacitatea de a reproduce practic orice film dintr-o copie a DVD-ului la fluxurile de pe Internet, Mplayer OSX extins poate, de asemenea, să se laude de suport avansat pentru mai multe coloane sonore și subtitrări în multe formate, de asemenea în două limbi în același timp și cu posibilitatea de a alege un font, culoare și locație pentru ei. În plus, jucătorul poate pune un film pe ecran complet, într-o fereastră sau ca fundal desktop. Sunetul poate fi convertit în sunet surround virtual, stereo spațială pentru căști și karaoke, adică fără voce. De asemenea, puteți găsi mai multe oportunități în opțiunile avansate.

În plus, utilizatorul are o perspectivă asupra jurnalelor de redare. Mplayer OSX sa extins, la fel ca vărul său de la Linux, vă oferă posibilitatea de a gestiona comenzile rapide de la tastatură și de la consola.

În plus față de versiunea completă a programului, puteți descărca și codul sursă. De asemenea, merită atingerea unui set de codecuri suplimentare din proiect.

Recomandat
Lasă Un Comentariu