Principal » Internet » Mozilla solicită dezbatere - trebuie să dezvolți o regulă rezonabilă pentru blocarea publicității

Mozilla solicită dezbatere - trebuie să dezvolți o regulă rezonabilă pentru blocarea publicității

Internet : Mozilla solicită dezbatere - trebuie să dezvolți o regulă rezonabilă pentru blocarea publicității

Disputa cu privire la problema blocării anunțurilor nu se încheie, iar fiecare parte are drepturile sale în ea, care sunt mai lungi decât o pagină rasială. Deși disputa aparent nu poate rezolva, Mozilla dorește să-i dea cel puțin un cadru rațional, permițând editorilor de pagini, producătorilor de browser, agenților de publicitate utilizatorilor să găsească cel puțin o limbă comună.

Principiile de blocare dezvoltate de Mozilla nu penetrează în conținut naturalblocked, presupunând că nu există nici un fel de bun sau rău (fără a număra malware). Ei spun Otym și de ce conținutul poate fi blocat și cum puteți păstra controlul asupra acestui proces.

Producătorul Firefox propune, prin urmare, trei principii pe care ar trebui să le dețineți toate părțile în litigiu. Acestea sunt:

  • Neutralitatea în ceea ce privește conținutul - ceea ce înseamnă că oprogramowanieblokujące ar trebui să se concentreze asupra potențialului Potrzebachużytkownika, cum ar fi eficiența mai mare, siguranța czyprywatność, nu la blocarea anumitor tipuri de conținut, cum ar fi.Publicitate.
  • Transparența și controlul - ceea ce înseamnă că software-ul ar trebui să ofere utilizatorilor sensibili și transparenței de funcționare.
  • Deschiderea - ceea ce înseamnă că blocarea ar trebui să fie egală pentru aici, în aceleași condiții, indiferent de surse, astfel încât editorii și alți furnizori de conținut trebuiau să poată fi ușor cu un ecosistem web deschis, în loc să fie permanentlyzkarani închiderea serviciilor lor și produse într-o cușcă.

Aceste ipoteze ar trebui discutate de Wszystkichzainteresowanych - și pentru o astfel de discuție Mozilla Chhezaprosić în așa-numitul. #Blockparty în social media.Dezbatere în care discursurile trebuie marcate cu Hasztag # ContentBooting începe la ora 20 de oră.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu