Principal » Internet » Mozilla, cu toate acestea, nu intenționează să adauge anunțuri la Firefox - este doar o "nouă funcție "

Mozilla, cu toate acestea, nu intenționează să adauge anunțuri la Firefox - este doar o "nouă funcție "

Internet : Mozilla, cu toate acestea, nu intenționează să adauge anunțuri la Firefox - este doar o

La sfârșitul lunii decembrie, v-am informat despre anunțurile care au început să apară unor utilizatori americani ai Firefox 64.0 în modul așa-numit modul. Snippets, adică notificări scurte în partea de jos a ecranului. Mozilla asigură că niciun anunț în browserul lor nu nu va, iar ceea ce am văzut luna trecută este doar un test al noilor caracteristici și o necomercială.

Un Justin OJ 'Kelly de la biroul de presă al companiei a avut loc pentru explicație. * - Acest fragment a fost un experiment pentru a garanta o mai mare atractivitate a Firefox, datorită ofertelor oferite de partener. Acest lucru nu a fost plătit la plasare sau publicitate. Căutăm în mod constant noi modalități de a vă mulțumi că ați folosit browserul nostru - a explicat Ombudsmanul în mesajul trimis la biroul editorial al Softpedia *.

- într-un spirit similar, la începutul acestei luni [decembrie 2018. -. roșu. Am oferit utilizatorilor Firefox gratuit posibilitatea de a se bucura de concert fosforescenta. În plus față de creșterea valorii browserului nostru, aceste eforturi sunt de a sprijini un ecosistem deschis. Când utilizatorii văd astfel de oferte, nu au fost puse date la dispoziția unui partener până când utilizatorii să decidă să stabilească o relație comercială. Sperăm că această strategie este un exemplu pozitiv - a adăugat el.

Pe scurt, cererile echipei Firefox pe care el nu a luat bani pentru oricare dintre ofertele afisate, iar anunțurile adăugate într-un spirit bun, ca potențial interesant pentru comunitate.

Bon to Amazon pentru rezervare la rezervare.COM

La sfârșitul lunii decembrie, utilizatorii au venit peste un banner mic în partea de jos a browserului UI Firefox, care a arătat un site de rezervare.COM. "Gata de a planifica următoarea întâlnire a familiei? Iată un vot util de la Firefox. Rezervați sejurul dvs. într-un hotel de astăzi.Com și primiți un card cadou Amazon gratuit în valoare de 20 de dolari. Crăciun fericit de la Firefox!"- Astfel, a fost afișat în acest banner. Informații.

Deși Mozilla sa angajat să excludă o astfel de notificare, prin dezactivarea fragmentelor de caracteristici în meniul Preferințe, dar atât de mulți oameni și a fost ferm convins că se ocupa de o nouă formă de publicitate. Între timp, compania susține că aceasta nu este o reclamă, ci valoarea adăugată a Firefoxului; Să repetăm, oferta este afișată gratuit ca fiind potențial interesantă.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu