Principal » Internet » Mozilla: Google încetinește Youtube 'și în Firefox și Microsoft Browser

Mozilla: Google încetinește Youtube 'și în Firefox și Microsoft Browser

Internet : Mozilla: Google încetinește Youtube  'și în Firefox și Microsoft Browser

Indiferent dacă Google va trage concluzii după impunerea unei pedepse de către Comisia Europeană? Este posibil ca Android în Europa să devină un alt produs, nu neapărat mai bun. Cu toate acestea, Google își folosește și poziția dominantă în alte servicii proprii și, cel puțin, este managerul tehnic al programului care lucrează în Mozilla.

O acuzație publicată pe Twitter de Chris Peterson vizează Google. El acuză o acțiune mai bună a YouTube în singurul browser unic pentru Google. Pe de altă parte, produsele de concurență au un sentiment mai rău.

În cazul Firefox și Pagina Microsoft Edge YouTube trebuie să se încarce până la cinci ori mai lentă. Tehnologia polimerului trebuie utilizată, care a fost utilizată pentru a reconstrui site-ul web. YouTube folosește API-ul v0 retras, care este implementat numai în Chrome.

[Twitter = // Twitter.COM / CPETERSO / STATY / 1021626510296285185 Chris Peterson notează că pe laptopul său, pagina YouTube se încarcă până la 5 secunde când folosesc Firefox sau Edge 'a. Cu toate acestea, în cazul cromului "și timpul de pre-încărcare este al doilea.

Soluția propusă pentru utilizatorii Firefox este de a instala extensii care restabilește aspectul clasic al Google, fără a utiliza tehnologia polimerică.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet

Recomandat
Lasă Un Comentariu