Principal » Android » Mozilla Firefox screenshoto

Mozilla Firefox screenshoto

Android  : Mozilla Firefox screenshoto

Firefox Screenshoto este o aplicație simplă, concepută pentru a lua capturi de ecran și a le sorta. Aplicația are, de asemenea, capacitatea de a recunoaște textul pe imagini, astfel încât să putem căuta cu ușurință și să scoatem informațiile de care aveți nevoie.

Firefox Screenshoto este în primul rând un browser de descărcare a ecranului cu posibilitatea de a le colecta în colecții. În mod implicit, găsim în dosarele de aplicații pentru confirmarea bancară, fragmente de conversații pe comunicatori, lucruri de a cumpăra și de a reduce informații interesante, dar putem adăuga și noi - de exemplu imagini de la jocuri sau comentarii distractive. Haldele pot fi sortate imediat după salvare sau într-un moment convenabil mai târziu.

Aplicația poate recunoaște, de asemenea, textul pe ecranul capturilor de ecran. Datorită acestui lucru, avem opțiunea de a copia conținutul lor sub formă de text. În curs de pregătire, este de asemenea posibilă căutarea scăpărilor în funcție de conținutul textului.

În setări, putem porni, de asemenea, un buton plutitor care va fi afișat deasupra altor aplicații și ne va permite să salvăm rapid capturile de ecran.

Aplicația a fost lansată într-o versiune de testare și este disponibilă oficial în Polonia, dar puteți descărca APK pentru a instala manual. Sursele sunt pe Gitububie.

Recomandat
Lasă Un Comentariu