Principal » Internet » Mozilla experimente cu aspectul setărilor în Firefox, extinderea managerului parolei

Mozilla experimente cu aspectul setărilor în Firefox, extinderea managerului parolei

Internet : Mozilla experimente cu aspectul setărilor în Firefox, extinderea managerului parolei

Potrivit anunțurilor anterioare, experimentele Mozilla cu o nouă apariție a setărilor pe care mulți utilizatori îl pot asemăna cu cel cunoscut din Google Chrome sau o nouă operă. Modificările până în prezent pot fi văzute numai în Firefox Nightly Channel Update, deci pentru o cauză bună nu se cunoaște dacă acest lucru va fi aspectul final. Ceea ce plătește o atenție specială este un manager de parolă modificat semnificativ. Puteți obține impresia că aspiră să concureze cu serviciile de acest tip preparat de către terțe părți, cum ar fi LastPass populare.

Primul lucru care atrage atenția este setările nu mai este deschis într-o fereastră nouă, și într-un card separat. Partea stângă conține toate categoriile, oferind acces rapid și intuitiv la toate opțiunile. Formele care nu mai sunt acum răcite au schimbat, de asemenea, deoarece impune acest sistem de operare. Chiar dacă cineva de fapt aici pentru el a fost un aspect similar ca în alte browsere, este în continuare numărul de opțiuni oferite este mai mare, iar browser-ul în sine este o alegere mai bună pentru personalizarea orientată spre oameni.

Când mergem la marcajul de securitate, totul va arăta până acum. Vom vedea modificările atunci când decidem să vizualizați parolele deja salvate. Noul panou este mult mai mare, conține și multe informații. Coloanele individuale sunt o pagină, audio, data salvată / modificare, precum și data ultimei utilizări a datelor. Folosind butonul din dreapta al mouse-ului, utilizatorul poate copia rapid audiția și parola. Motorul de căutare a apărut, de asemenea, în partea de sus, grație pe care le găsiți mult mai rapid pentru a găsi date pe site-urile dvs. Modul de salvare a datelor nu sa schimbat: după finalizarea formularului și a NP. Browserul de înregistrare oferă memorarea datelor introduse.

Desigur, aceasta nu este încă o soluție personalizată pentru LastPass, în care găsim gruparea de date, note sau garanții suplimentare, dar ceea ce pregătește Mozilla și se bucură atât de mult. Interfața modernizată pare să funcționeze mai repede și să nu uităm că browserul are grijă de cele mai bune noi introduse parola. În mod implicit, acestea nu sunt securizate, dar putem folosi parola principală, iar apoi altele sunt criptate. Alte browsere nu ne oferă o astfel de funcție.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu