Principal » Internet » Move2.9.1

Move2.9.1

Internet : Move2.9.1

Mutările sunt o propunere pentru toți iubitorii de mers pe jos, unelte și ciclism. Aplicația care operează în fondurile de fundal și înregistrează activitatea noastră.

Aceasta este lucrarea din al doilea plan este cel mai mare avantaj al mișcărilor. După prima lansare, putem uita de ea, iar acest lucru fără o influență vizibilă asupra bateriei dispozitivului nostru se va înregistra activitatea noastră. Fără o problemă, vom recunoaște dacă mergem, alergăm, folosim vehicule sau odihnă. Toate acestea vor economisi și prezenta sub forma unei cronometre citite. Vom vedea lungimea traseului acoperit cu privire la acesta și numărul aproximativ de pași luați. În detaliu, informațiile de viteză medie vor veni și la acest lucru. Puncte în care rămânem mai mult, vă putem contacta manual sau de a folosi POI sugerat.

Traseele sunt sincronizate automat cu serverul. Ce mișcări semnificative funcționează cu peste 40 de aplicații cu care vă puteți împărtăși datele noastre. Introduceți datele dvs. și conectați-le la ele.

O mulțime de controverse au trezit preluarea mișcărilor prin Facebook, datorită cărora acesta din urmă a obținut acces la date despre activitatea noastră. În prezent, nu implică nicio modificare perceptibilă a utilizatorilor, cu toate acestea, persoanele care nu doresc să împărtășească informații cu un gigant trebuie să renunțe la serviciu.

Dacă proprietarul noului mutat nu este o problemă pentru dvs. și căutați o aplicație ușoară pentru a vă înregistra activitatea, mișcările pare a fi un candidat ideal. Este simplu, nu încărcați prea multă baterie și funcționează excelent în fundal.

Recomandat
Lasă Un Comentariu