Principal » Internet » MOVAVI Ecran Capture Studio10.1.0

MOVAVI Ecran Capture Studio10.1.0

Internet : MOVAVI Ecran Capture Studio10.1.0

Movavi Screen Capture Studio este un instrument avansat pentru captura video cuprinzătoare. Cu ajutorul său, vom reînregistra, proces și asambla orice material instructiv, un flux video sau video partajat prin Internet.

Software-ul oferă toate funcțiile necesare care vă permit să înregistrați convenabil clipuri video (până la 60 de cadre pe secundă) cu imaginea desktopului nostru. El poate captura o imagine în diferite dimensiuni (chiar și orice utilizare definită de utilizator), inclusiv o coloană sonoră. Programul nu are multe opțiuni interesante care vă permit să ascundeți cu ușurință cursorul, evidențiind pointerul mouse-ului și clicurile. În plus, datorită acesteia, vom crea, de asemenea, așa-numitul. Screen Shots.

Folosind studioul Movavi Screen Capture, avem ocazia de a edita videoclipurile înregistrate anterior. La eliminarea utilizatorului, instrumentul editorului de film al aceluiași producător, care permite m.în. La tăierea materialelor video și tăierea elementelor inutile, adăugând la textul textului, efectele grafice și în cazul unor clipuri mai complexe, utilizați și animația pasajelor.

Materialul video înregistrat și prelucrat corespunzător va fi lansat direct de la nivelul programului sau înscrieți-vă pe discul AVI, H.264 AVC, WMV, MPEG-2/4 și alte compatibile cu dispozitivele iPod, iPhone, iPad și staționari DVD playere. Movavi Screen Capture Studio a fost optimizat pentru a lucra la procesoarele Intel Core cu tehnologia Intel HD Graphics.

Formate acceptatevideo: AVI, DV AVI, XVID, MPEG-1,2, MP4, FLV (H.263, H.264), WMV, 3GPP, 3GPP2, MOV, QT, VOB, MOD, DAT, M2TS, MKV, OGV, WebM

audio: MP3, WAV, WMA, OGG, AAC, FLAC, AUDIO MONKEY

grafică: JPEG, PNG, BMP, GIF

Recomandat
Lasă Un Comentariu