Principal » Android » Motostat1.1.0

Motostat1.1.0

Android  : Motostat1.1.0

Motostat este o cerere de monitorizare a cheltuielilor legate de vehiculele noastre. Aplicația este un client portal Motostat.EN.

Datorită motorului, puteți adăuga cheltuieli legate de mașină / motocicletă / scooter. Pentru a utiliza aplicația, trebuie să vă înregistrați mai întâi pe portalul Motostat.EN. Aplicația va afla ce vehiculul nostru are combustie generală medie, ardere medie în ultimul realimentare și costul mediu la 100 km. Datorită aplicației, putem completa rapid datele cu privire la combustibili, ci și alte cheltuieli, cum ar fi îngrijirea, taxele rutiere sau locurile și toate acestea constă într-un cost total de menținere a unui vehicul.

Cele mai multe opțiuni pot fi determinate la realimentare, adică cantitatea de combustibil alimentat, tip de anvelope, stil de conducere, modul în care depășim. Datorită acestui fapt, putem determina dacă mergem din punct de vedere economic sau chiar dimpotrivă. Plusul de aplicare este rapid de adăugat cheltuieli sau verificarea combustiei medii. Dezavantajul este accesul continuu de internet continuu - fără acces la rețea, nu putem introduce niciun text.

Recomandat
Lasă Un Comentariu