Principal » Internet » Motorola Moto X terenuri în Europa. Moto g supraviețui prețului unei craze

Motorola Moto X terenuri în Europa. Moto g supraviețui prețului unei craze

Internet : Motorola Moto X terenuri în Europa. Moto g supraviețui prețului unei craze

Motorola este un brand, pe care mulți clienți sunt foarte buni, iar datorită modelului, cum ar fi sfidarea sau XT890, de asemenea, în cazul telefoanelor inteligente, și-a arătat că își poate permite să consolideze sau nu designul regale. Din păcate, compania „covrig “ de pe piața europeană de pe bătrânul continent, lăsând doar câteva ramuri în unele țări. Polonez uświadczymy nu printre ei, nu este de mirare că este greu acum cu Motorola, care ar cauza mai multe emoții la oamenii din afara cercului de a cumpăra astfel de telefoane, de exemplu,. în străinătate sau pe site-urile de licitație. Nu există nici un fel, cu toate acestea, nu arata evenimente destul de interesante, care se referă la două modele dezvoltate de subiect din 2011 gigant, care este Google.

Primul este aterizarea în Europa Model Moto X. Smartphone-ul a debutat anul trecut și chiar și oferă acum destul de mult: ecran AMOLED HD, cu o dimensiune de 4,7 “, Camera 10 MPX, și dual-core Snapdragon MSM8960PRO 1.7 GHz susținută de 2 GB de RAM. Puteți, desigur, să adăugați asistență de la Google și recenzii cu adevărat foarte bune ale utilizatorilor. Problema este prețul și disponibilitatea, deoarece dispozitivul va fi disponibil numai în Anglia (£ 380), Franța (429 euro) și Germania. Calculul rapid și avem un preț la Nexus 5 sau LG G2, modele mult mai bune decât Motorola menționată. Efectul este că intră pe piață prea târziu, într-o gamă foarte limitată, și pentru acest preț foarte atractiv. Aterizarea în Europa poate fi comparată cu înfrângerea la Dieppe?

Mult mai interesant este promovarea informațiilor pe care Google le-a oferit în magazinul său în cazul modelului Moto G. Telefonul este echipat cu un procesor Snapdragon 400 de patru nucle 400, având 1 GB de memorie RAM și ecranul LCD TFT 4.5 "rezoluție HD a fost redus semnificativ. Pentru modelul de 8 GB va plăti acum doar 179 USD și costurile de capacitate de 16 GB 199 $. Este greu să fii de acord că acestea sunt prețurile pentru o expresie atractivă care pur și simplu pune pe umeri multe alte oferte competitive. Din păcate, întregul se aplică numai magazinului american Google Play

..

Încă o dată, clienții potențiali din alte țări pot oferi popatrzyć un gigant numai prin sticlă.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu