Principal » Internet » Moto Z3 este primul smartphone cu 5G. Vor fi mai multe module Moto Mods

Moto Z3 este primul smartphone cu 5G. Vor fi mai multe module Moto Mods

Internet : Moto Z3 este primul smartphone cu 5G. Vor fi mai multe module Moto Mods

Lenovo a anunțat ieri că va prezenta primul smartphone din lume cu 5G și nu trebuia să așteptăm mult timp pentru el. Modelul este prezentat ieri Moto Z3. Din păcate, restul telefonului smartphone nu este atât de modern.

Din exterior, Motorola Moto Z3 nu este diferită de piața actuală recent Z3 de redare. Telefonul smartphone are o rezoluție de 6 inch Super Amoled 2160 × 1080 pixeli (raport de aspect de 2: 1, 402 PPI). Ramele laterale sunt foarte subțiri, un spațiu mai mic ocupă frontiera de sus și de jos. Colțurile ecranului au fost ușor rotunjite. Cadrul smartphone-ului a fost făcut din metal, spate și acoperit cu sticlă. Avem un USB-C, dar nu sloturi de 3,5 mm căști. O fabrică interesantă este un cititor de amprentă plasat pe partea laterală a carcasei.

[1/2

Specificația Moto Z3 este puțin mai bună decât versiunea piesei, dar încă departe de modelele anului. În 2017, acest smartphone ar arăta foarte bine, dar astăzi nu este neapărat. În interiorul dvs. veți găsi Snapdragon 835 (la fel ca în Xiaomi Me 6), 4 GB RAM, 64 GB de memorie pentru date și un slot pentru card microSD. Bateria non-ridicată are o capacitate de 3000 mAh și nu au existat o capacitate de încărcare rapidă. Ceea ce este nou este un aparat dual cu doi senzori principali megapixeli 12 (unul este monocrom) Flash și diafragma lentilei F / 2.0. În partea din față veți găsi o matrice de 8 mpix și o optică la fel de strălucitoare. Întreaga lucrare sub inspecția Android 8.

Faceți cunoștință cu noul moto z³

Practic în afara modulului 5G nu este nimic de a fi încântat și nu o vom folosi pentru o vreme. Cu toate acestea, Lenovo a câștigat cursa înainte de pe un start bun, dar o ușoară înșelăciune. Moto Z3 este un smartphone care poate avea 5g, dar nu este încă (Lenovo-l definește ca 5g upgradabil). Trebuie să se știe că modemul 5G nu este încorporat. Potrivit ipotezelor de ieri, este disponibil ca Moto Mod - un modul smartphone suplimentar. În plus față de modemul Qualcomma X50, găsim, de asemenea, o baterie suplimentară de 2000 mAh. Mod va fi disponibil la începutul anului 2019.

MOTO MOD cu un modem 5G și o baterie suplimentară

De asemenea, trebuie să adăugați că Motorola Z3 nu va fi disponibil pe piața europeană, așa că trebuie să facem un gust (sau ajunge la un model similar Moto Z3 Play). Smartphone-ul cu perspective 5G va fi disponibil pentru exclusiv Verizon Wireless, care intenționează să introducă în curând 5G pe piața americană. Foarte important, acest mod va lucra, de asemenea, cu alte smartphone-uri cu Moto, situate de Verizon. Prețul telefonului smartphone la operator este de 480 USD (aproximativ 1800 PLN), sunt oferite reduceri la adăugarea de moduri moto.

În cele din urmă, știri triste pentru iubitorii modulari ai soluțiilor Motorola. Z3 este ultimul smartphone din familia "Z ", suportul pentru modulele Moto Mods se va termina, de asemenea, și nu vor fi produse noi. Aparent, nu există nici o modalitate de a merge spre succes.

Actualizați

Am primit poziția oficială a Motorola în cazul Moto Mods. Poate că nu a pierdut încă toate.

Ambele module Moto și Moto Mods rămân un element important al portofoliului nostru strategic de inovare. Cu premiera de ieri a Moto Z3 și a modulului 5G din nou, am păstrat promisiunea consumatorilor noștri, oferindu-le module care să permită o adaptare mult mai rapidă la nevoile și tehnologiile în schimbare.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu