Principal » Internet » Moto 360 - Am așteptat un astfel de smartwatch

Moto 360 - Am așteptat un astfel de smartwatch

Internet : Moto 360 - Am așteptat un astfel de smartwatch

Ceasurile inteligente sunt din ce în ce mai populare. Cu toate acestea, încă pentru multe apariția de modele, cum ar fi Samsung Gear 2 sau G Watch LG nu este foarte atractiv. Este pentru acești destinatari că SmartWatch Moto 360 poate fi o alegere ideală. Bloggerul italian a decis să partajeze fotografii ale acestui ceas și, de asemenea, a confirmat câteva informații.

Echipamentul electronic nu este suficient de performanță, aparatele ar trebui, de asemenea, prezentate. Privind la produsele Apple, obțineți impresia că acestea sunt create cu atenție la fiecare detaliu. Este această abordare cauze care atât de mulți clienți sunt iPhone „sau un MacBook. Alți producători sunt din ce în ce caută să folosească o filosofie similară atunci când crearea de noi dispozitive, punând semnul egal între aspectul și caietul de sarcini.

Ceasuri pentru mulți oameni și sunt un articol de îmbrăcăminte sunt cel mai adesea alese din cauza performanței și a aspectului. În legătură cu fabricarea smartwatchy, doar pentru ceasuri inteligente va trebui pentru a atrage un design.

Modele precum Samsung Gear 2 și Watch LG G nu sunt ca toată lumea, în special cei care preferă un aspect mai clasic. În martie Motorola, și-a prezentat viziunea asupra unui ceas cu acces la rețea, SmartWatch Moto 360 deja anunțat pentru cel mai bun vizitator inteligent, care poate convinge și mai mulți clienți exigenți. Premiera lui ar trebui să aibă loc în curând, deoarece oamenii selectați tocmai l-au primit pentru a testa. Bloggerul italian, domnul Gadget a decis să vă arate copia, oferind o mulțime de imagini și confirmând câteva informații. Moto 360 va fi impermeabil (certificatul IP67), oțelul inoxidabil a fost utilizat pentru execuția sa. Ca cele mai inteligente ceasuri, acesta va fi echipat cu un impuls de măsurare a senzorului.

Uita-te la Moto 360 va lucra sub controlul Android Wear, astfel încât acesta va oferi sincronizare foarte bun cu Android smartphone-uri precum și serviciile Google. Merită să ne amintim că Google pentru acest sistem de operare a interzis producătorilor să utilizeze suprapuneri. Datorită acestui lucru, interfața din fiecare dispozitiv va arăta identic și, în plus, vă va permite să furnizați imediat actualizări.

Bateria aplicată este să permiteți destul de lung, ca pe un Smartwatch, lucrați fără încărcare, dispozitivul are aproximativ 4 zile. Moto 360 de ceas va fi capabil de a încărca fără fir, cu utilizarea unei stații de andocare mici. Bloggerul italian menționează unul dintre dezavantajele formei rotunde - nu toate aplicațiile pot fi adaptate la acest afișaj,.

Pe Gadget Mister, SmartWatch Moto 360 fotografii partajate de Domnul Gadget, este incredibil, acesta este unul dintre cele mai bune ceasuri inteligente de pe piață. A fost pentru un astfel de model de care mulți oameni au așteptat, dar, în plus față de o funcționalitate mare, el va oferi un design deosebit. Din păcate, încă nu cunoaștem datele premiera exactă, dar numărăm că în curând se va întâmpla în curând.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu