Principal » Internet » Dimineața - vreme, to-do, știri și MoreVersion 1.7.3

Dimineața - vreme, to-do, știri și MoreVersion 1.7.3

Internet : Dimineața - vreme, to-do, știri și MoreVersion 1.7.3

Dimineața - vremea, to-do, știri și multe altele sunt o aplicație iPad și iPhone care oferă informații care pot fi utile mai ales dimineața, după trezire.

Programul este foarte lustruit în ceea ce privește graficul, iar creatorii săi au stabilit simplitatea și transparența informațiilor afișate. De aceea sunt date într-un mod simplu, pe un singur fundal care nu vă distrage și vă permite să vă concentrați asupra a ceea ce afișează programul.

Dimineața - vremea, to-do, știri și mai multe afișări mai multe marcaje cu informații: despre vremea curentă (într-o locație curentă sau selectată), mementouri (astfel încât să nu uitați de nimic), condițiile actuale de pe traseu de exemplu. Pentru muncă, cele mai recente informații (de asemenea, din sursele indicate de utilizator), extract de calendar, informații despre bursă, informațiile despre eveniment care se apropie și de data și ora curentă. Acest kit, care poate fi util în dimineața când după ce a urmărit, căutăm un smartphone sau tabletă a ceea ce vă va permite să vă pregătiți pentru ziua dvs. planificată pentru o anumită zi.

Recomandat
Lasă Un Comentariu