Principal » Internet » Morning Kit (Alarme & Info Widgets) 1.2.4

Morning Kit (Alarme & Info Widgets) 1.2.4

Internet : Morning Kit (Alarme & Info Widgets) 1.2.4

Morning Kit (Alarme & Info Widgets) este o aplicație pentru persoanele care le place dimineața după ce se trezesc imediat pentru a ajunge la smartphone și pentru a verifica cele mai importante informații pentru ei înșiși.

Programul afișează șase plăci cu informații. Imediat după instalare, plăcile implicite sunt setate cu datele meteorologice, data, uneori într-un oraș selectat din lume, știri de la Google News, Citat și cu extract din calendarul nostru.

Ordinea plăcilor poate fi schimbată liber, la fel ca conținutul afișat de ei. De asemenea, putem adăuga noi, de ex. Cu un curs de schimb valutar sau autorul programului a pregătit, de asemenea, un set de motive, datorită căruia puteți personaliza aspectul aplicației și, ca fundal, putem seta, de asemenea, una dintre fotografiile noastre, inclusiv cele luate de la aparatul foto partea din față sau pe partea din spate a telefonului smartphone și imediat încărcată în program.

Kitul de dimineață este disponibil gratuit, dar folosind versiunea gratuită, trebuie să ne bazăm pe faptul că vom prezenta anunțuri americane, iar aplicația nu oferă toate posibilitățile. Versiunea premium a costurilor programului OK. 2 dolari. Pentru acești bani vom elimina publicitatea din acesta, vom obține un spațiu suplimentar pentru alarmele stabilite în aplicație, precum și posibilitatea de a crea note scurte.

Recomandat
Lasă Un Comentariu