Principal » Android » Caise.Net4.1.9

Caise.Net4.1.9

Android  : Caise.Net4.1.9

Caise.NET este o aplicație gratuită, datorită căruia vom avea acces la magazinul Morele Online.Net, precum și alte opt magazine online Morele Group.

Merită să instalați instrumentul descris pentru a putea cumpăra cu ușurință și rapid diverse produse prin caise.Net, magazin-presto.PL, AMPHORA.PL, Hulahop.En, construiți.PL, Motoria.ro, ne îmbrăcăm.PL, Digitalo.En și mobilier.EN. Potrivit numelor magazinelor individuale, programul ne va permite să cumpărăm nu numai hardware de calculator, ci și jocuri video, cărți, gadget-uri electronice, îmbrăcăminte, mobilier, piese auto și chiar produse cosmetice.

Caise.NET este o aplicație în care sunt disponibile mai mult de un milion de produse -. Putem, desigur, să le răsfoiți mâna, dar nimic nu vă împiedică să utilizați motorul de căutare încorporat. Dacă alegem produse din mai multe magazine diferite, le vom adăuga cu ușurință într-un coș, primind articole achiziționate într-un singur pachet (costuri reduse de transport).

Trebuie menționat că caise.Net nu necesită înregistrare. Veți efectua achiziții fără a crea un cont de utilizator. Cu toate acestea, dacă avem una, sistemul își va aminti ultima metodă de plată și livrare, care va reduce timpul de comandă a articolelor selectate

Recomandat
Lasă Un Comentariu