Principal » Internet » MOOVIT - planificatorul dvs. de călătorie local cu programe de autobuz live

MOOVIT - planificatorul dvs. de călătorie local cu programe de autobuz live

Internet : MOOVIT - planificatorul dvs. de călătorie local cu programe de autobuz live

MoOVIT este o aplicație - un asistent în planificarea unui transport public, destinat iPhone 'y și iPady.

Mulțumită lui MoOVIT, putem folosi informații de transport public în peste 800 de orașe din lume. Nu există prea multe orașe în Polonia pe această listă. Vom găsi Varșovia, Łódź, Lublin, Szczecin și Wodzisław śląski.

Primul pas în utilizarea aplicației va fi o alegere a țării și a unui oraș a cărui comunicare colectivă este interesată. După configurare, aplicația ne va cere pe ecranul principal unde vrem să ajungem acolo. Dând adresa, programul vă va ajuta să desemnați un traseu sau dintr-o locație curentă sau dintr-un alt punct selectat de utilizator. În acel moment, navigația va începe, iar notificarea despre aceasta va fi disponibilă în mod constant pentru bara de notificare a sistemului.

Căutarea poate fi tăiată pentru nevoile dvs., selectând un timp de călătorie, numărul de mijloace de transport care urmează să fie incluse pe ruta planificată (în Varșovia și la calea ferată metrou și oraș), precum și condiții specifice de călătorie: cu un număr mic de întrerupătoare, cu un timp limitat de călătorie pe jos și în funcție de cât mai scurt posibil.

După selectarea drumului și începerea unei călătorii, aplicația monitorizează constant și ne va trimite un memento atunci când trebuie să plecăm la o oprire dată. Informațiile din MOOVIT sunt date în timp real (datorită unui anumit GPS), nu o programată, care îmbunătățește întreaga călătorie. Liniile de transport public selectate pot fi, de asemenea, marcate ca favorite, datorită căruia cererea va trimite notificări atunci când NP. Tramvaiul unei linii date se va strica pe traseu sau va conduce alte străzi ale orașului.

Recomandat
Lasă Un Comentariu