Principal » Android » MoOVIT: informații despre autobuze și feroviare5.70.1.485

MoOVIT: informații despre autobuze și feroviare5.70.1.485

Android  : MoOVIT: informații despre autobuze și feroviare5.70.1.485

MoOVIT este o aplicație foarte interesantă pentru persoanele care călătoresc cu transportul public, care poate acționa ca asistent personal de pasageri.

Datorită cererii, putem muta eficient transportul public în peste 800 de orașe din întreaga lume. Din păcate, nu există prea multe orașe în această listă în Polonia. Vom găsi Varșovia, Łódź, Lublin, Szczecin și Wodzisław śląski. Cu toate acestea, fiecare utilizator poate trimite un oraș la sistemul MOOVIT și poate ajuta la extinderea bazei de informații.

Un avantaj foarte mare a cererii este de design grafic. Tot aici arată clar, de la prima aventura, programul este ușor de înțeles și intuitiv. Primul pas în utilizarea aplicației va fi o alegere a țării și a unui oraș a cărui comunicare colectivă este interesată. Mai târziu puteți merge la munca corectă. Ecranul principal de aplicație ne va cere unde vrem să ajungem. Dând adresa selectată, programul vă va permite să determinați traseul sau din locația curentă sau de la utilizatorul selectat de utilizator. Apoi începeți navigarea, notificarea cărora este afișată în bara de notificare a sistemului. Căutarea poate NICK pentru propriile lor nevoi, alegerea timpului de călătorie, numărul de mijloace de transport care urmează să fie inclus în traseul planificat (Transportul de metrou și feroviar de la Varșovia), precum și condițiile specifice de călătorie: cu un număr mic de schimbări, cu o călătorie limitată pe jos și de cel mai scurt traseu posibil.

După selectarea drumului și începerea unei călătorii, aplicația monitorizează constant și ne va trimite un memento atunci când trebuie să plecăm la o oprire dată. Informațiile din MOOVIT sunt date în timp real (datorită unui anumit GPS), nu o programată, care îmbunătățește întreaga călătorie. Liniile de transport public selectate pot fi, de asemenea, marcate ca favorite, datorită căruia cererea va trimite notificări atunci când NP. Tramvaiul de o anumită linie va strica pe ruta sau va rula un mod diferit. În plus, Android programul versiune are un widget care vă oferă acces la cele mai importante informații din ecranul principal al dispozitivului nostru.

MOOVIT este un program care merită atenție și testarea, iar când un număr mai mare de orașe din poloneză vor apărea în baza sa, va fi capabil să concureze cu astfel de branduri, cum ar fi. cand ajung.EN.

Recomandat
Lasă Un Comentariu