Principal » Windows » Manager de bani ex1.5.13

Manager de bani ex1.5.13

Windows  : Manager de bani ex1.5.13

Money Manager Ex este un program deschis, conceput pentru a gestiona finanțele la domiciliu. Managerul de bani exped pentru a urmări cheltuielile și a determina bugetul pentru un anumit interval de timp (lună, trimestru, an etc.), gestionarea proprietății, înregistrați cheltuielile și pe baza acestor date generează rapoarte.

Serviciul managerului de bani seamănă cu lucrății cu programe de contabilitate mai avansate, dar programul este atât de transparent încât chiar și un începător se va descurca. Dacă este posibilă numai cheltuieli și profituri în program în mod regulat. Graficele și rapoartele vor arăta unde ne petrecem cei mai mulți bani și vă ajutăm să alegeți mai bine în viitor.

Managerul de bani ex vă permite să conduceți mai multe conturi și să le atribuiți diferite valute. Orice tranzacție poate fi dată unei categorii și statutare. Ele pot fi, de asemenea, filtrate și sortate dacă aveți nevoie. Pentru taxele ciclice, pot fi create tranzacții ciclice, care vor fi adăugate automat la bază, de exemplu în fiecare lună. În acest fel, puteți deduce bani pentru a închiria și facturile.

Aplicația vă permite, de asemenea, să atribuiți investiții în fonduri și valori mobiliare în contul dvs., al cărui portofoliu va fi actualizat automat pe baza cursurilor oferite de paginile utilizatorului. De asemenea, puteți urmări activele durabile, inclusiv în sold. Bugetul poate fi determinat pentru un an sau lună și pe baza ipotezelor pe care le puteți monitoriza cheltuielile și pentru a genera rapoarte.

Aplicația poate salva date pe scări, prin care se sincronizează cu programul de pe alte sisteme.

Recomandat
Lasă Un Comentariu