Principal » Internet » Myikp pe Google Play. Aplicația disponibilă pentru utilizatorii Android

Myikp pe Google Play. Aplicația disponibilă pentru utilizatorii Android

Internet : Myikp pe Google Play. Aplicația disponibilă pentru utilizatorii Android

Aplicația Myikp este disponibilă pentru titularii dvs. de smartphone Android în Google Play. Datorită acestuia, utilizatorii vor putea utiliza funcțiile de bază ale contului de internet al pacientului. Printre ei.în. de la e-direcție, e-prescripție sau înregistrare pentru vaccinare împotriva COVID-19.

La câteva zile după ce a făcut myikp pentru oameni care folosesc iOS, aplicația a mers la magazinul Google Play, de unde oamenii Android îl pot descărca. Soluția oferă acces la funcția de bază a contului de internet al pacientului. Cu toate acestea, acestea sunt funcții care pot fi utile atunci când suntem departe de computer.

Modul de funcționare a aplicației pentru iOS am descris acum câteva zile. Sa dovedit că soluția funcționează fără taxe majore. De la Mojeikp poate profita de persoanele care au un profil de încredere, un card de identitate cu un strat electronic (e-dovada) sau un cont bancar online în PKO BP, Bank Pekao, Boś Bank, Inteligo sau în malurile grupului cooperativ BPS.

Aplicația disponibilă pe Google Play și App Store vă permite să: Căutați și verificați prescripțiile electronice și electronice, descărcați prescripțiile electronice pe tablete și smartphone-uri în format PDF, primind informații despre rețete și recomandări expuse (acest lucru este, de asemenea o rețetă și direcționând aproape de persoanele care au fost de acord cu acest lucru și au emis o autorizație relevantă), organizarea de vaccinare împotriva COVID-19, achiziționarea unui medicament într-o farmacie utilizând codul de comandă (trebuie să îl arătați un farmacist într-o farmacie) , verificarea pliantelor de droguri și verificarea dozei și verificarea datei și locului de vizită, care a fost aranjată pe baza e-referindu-se.

Creatorii lui Mojeikp au informat că în curând o aplicație mobilă va fi îmbogățită cu funcții suplimentare care sunt disponibile pentru un cont de pacient online. Deocamdată, nu se știe când va fi.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> WiadomościczenSetechnology Smartphone

Recomandat
Lasă Un Comentariu